Punkty na AGH...
- kolanko
- Użytkownik

- Podziękował: 32 razy
Punkty na AGH...
muszę mieć pewną informacje zebym nie został na lodzie bo jesli ma nie byc to złoze gdziekolwiek ... np UMCS ;| albo cos gdzie mam mieszkanie
Zatem czy ma ktos pewnosc ze bedzie druga rekrutacja ?
Punkty na AGH...
Odwołania możecie próbować pisac, ale nie wiem czy coś to da no bo co napiszecie w nim? Trochę trudno to zrobic, bo brali ludzi ponad stan takze. Na razie wiem tyle, ze do 27 trwają zapisy. W poneidzialek prawdopodobnie idę się zapisac na WMS, wiec jeśli się będzie dało to zobaczę ile osób na te 200 jest "przyjętych" (w sensie czy większa ilość, bo jak większa niż 200 to nawet jak ktos zrezygnuje to mala szansa na wolne miejsce).
- kolanko
- Użytkownik

Punkty na AGH...
myslisz ze na matme bedzie az tak duzo chetnych ? watpie szczerze mowiac znaczy mam taka nadzieje ze nie bedzie bo bede staral sie o miejsce tam to jesli mozesz to zobacz co i jak tam bedzie bede wdzieczny
-
JarTSW
- Użytkownik

- Podziękował: 104 razy
Punkty na AGH...
Yyyy przecież na 100% nikt tego nie wie...kolanko pisze:muszę mieć pewną informacje zebym nie został na lodzie bo jesli ma nie byc to złoze gdziekolwiek ... np UMCS ;| albo cos gdzie mam mieszkanie
- kolanko
- Użytkownik

Punkty na AGH...
a jak bylo rok temu ? dwa ? piec ? dziesiec ? n ? jesli co roku byla to pewnie i w tym bedzie .. jesli ktoregos roku nie bylo to moze byc lipa jak sto dębów ..
-
czachur
- Użytkownik

- Podziękował: 7 razy
Punkty na AGH...
W ostatnich latach nie było raczej takiej sytuacji, by na matmie na AGH nie było wolnych miejsc. Tak twierdziła Pani z WKR WMS. Wg mnie spokojnie powinieneś wskoczyć.
- kolanko
- Użytkownik

Punkty na AGH...
Dzieki jak dzwonilem na WMS to miły Pan tez mi powiedzial ze duza szansa ze wskocze .. tylko duza szansa na druga rekrutacje a pewna szansa to jest różnica heh .. ale i tak dzieki za odp -- 17 lipca 2009, 23:09 --czachur, Ty tez tam sie starasz dostac w drugiej rekrutacji ? ile miales pktow ?
Punkty na AGH...
maszyn pisze:Odwołania możecie próbować pisac, ale nie wiem czy coś to da no bo co napiszecie w nim? Trochę trudno to zrobic, bo brali ludzi ponad stan takze. Na razie wiem tyle, ze do 27 trwają zapisy. W poneidzialek prawdopodobnie idę się zapisac na WMS, wiec jeśli się będzie dało to zobaczę ile osób na te 200 jest "przyjętych" (w sensie czy większa ilość, bo jak większa niż 200 to nawet jak ktos zrezygnuje to mala szansa na wolne miejsce).
Hmmmm... Byłem dzisiaj na WMSie po indeks i z ciekawości rzuciłem okiem na listę przyjętych. Nie wiem czy mnie wzrok mylił czy coś ale na tej liście było aż 260 osób.