Wrażenia po maturze 13 maja 2009.
-
antalek
- Użytkownik

No właśnie;) A mnie to też najbardziej interesuje:) Zastanawiam się, czy mam szansę na stypendium, skoro progi tak bardzo spadły.. Ech..nadzieja matką głupich?;dsaba90 pisze:Oczywiście listy są na w4 i w11, a na IZ nikt nie wrzucił
-
panna.migotka
- Użytkownik

poproście ładnie na forum, to może ktoś będzie na uczelni i wam wrzuci ja już czekam na listę EiTu
A ile miałeś punktów? -- 9 lip 2009, o 13:12 --A czy ktoś z Was się orientuje, skąd mam dostać skierowanie do lekarza? Podobno wysyłali pocztą, dostaliście coś takiego?No właśnie;) A mnie to też najbardziej interesuje:) Zastanawiam się, czy mam szansę na stypendium, skoro progi tak bardzo spadły.. Ech..nadzieja matką głupich?;d
-
antalek
- Użytkownik

Ja miałam 377,7 chyba;p w tamtym roku ponoć trzeba było mieć około 400 żeby być na 83 miejscu, więc mam taką cichą nadzieję, że może pójdzie w dół również ten próg;psaba90 pisze:A ile miałeś punktów?No właśnie;) A mnie to też najbardziej interesuje:) Zastanawiam się, czy mam szansę na stypendium, skoro progi tak bardzo spadły.. Ech..nadzieja matką głupich?;d
-- 9 lip 2009, o 13:12 --
A czy ktoś z Was się orientuje, skąd mam dostać skierowanie do lekarza? Podobno wysyłali pocztą, dostaliście coś takiego?
Jeśli chodzi o skierowanie to nie wiem, czy sami wysyłają. Mi wysłała kuzynka priorytetem, a odebrała w dziekanacie;)
-
alien
- Użytkownik

- Podziękował: 40 razy
Pisze się maila z danymi do komisji rekrutacyjnej z prośbą o skierowanie do lekarza i odsyłają ci gotowe skierowanie, wystarczy jedynie wydrukować i pofatygować się do lekarza
Dobra trudno, ja już wróciłem od lekarza, niestety uboższy o 40 zł
-
Marcin_Garbacz
- Użytkownik

- Podziękował: 29 razy
saba90 pisze:Dobra trudno, ja już wróciłem od lekarza, niestety uboższy o 40 zł
I co Ci tam robili? To samo jak na badania do prawka? tzn dotknąć słuchawką i odczytać literki z tablicy no i przede wszystkim dac pieniązki do ręki i pani/pan doktor wtedy mowi papa, to wszystko?
I pytanie z innej beczki, wyniki juz na PW sa i nie mozna zmienic kierunków. Gdybym se dostal na to technologie, a na to wyglada ze znow bedzie mniej chetnych niz miejsc to bede mogl zmienic kierunek? Jaka wtedy bedzie procedura?
-
alien
- Użytkownik

- Podziękował: 40 razy
A orientuje się ktoś kiedy składa się ten świstek od lekarza na PK? Jak się już dostanie i z dokumentami, czy może wcześniej?
dokładnieI co Ci tam robili? To samo jak na badania do prawka? tzn dotknąć słuchawką i odczytać literki z tablicy no i przede wszystkim dac pieniązki do ręki i pani/pan doktor wtedy mowi papa, to wszystko?
-
adam07172
- Użytkownik

Marcin możesz zmienić zawsze kierunek po pierwszej turze.. ale na ten co miałeś w dalszej opcji, bądź w wyższej (jeżeli dostaniesz się w drugiej turze). Nie możesz iść na inne kierunki, jeżeli nie podałeś ich w wybranych pięciu. Jeżeli chcesz zmienić kierunek na kolejny (następny) po pierwszej turze składasz im papier, że nie chcesz iść na ten kierunek co się dostałeś i wtedy na ten kolejny startujesz w drugiej turze z listy rezerwowej.
Jeśli interesuje was, na którym jesteście miejscu na PWr to wystarczy wysłać maila. Mam wskaźnik rekrutacyjny 432,8 i na AiR na elektrycznym jestem 9, na AiR na elektronicznym 165, a na MiBM na mechanicznym 44. Czyli na dwóch kierunkach się kwalifikuję na stypednium. Prawdopodobnie wybiorę MiBM.
Swoją drogą mój pierwszy post, więc witam wszystkich
Swoją drogą mój pierwszy post, więc witam wszystkich