Jak wiadomo, pierwsza lista przyjetych juz jest. No i dostalem niby tego przyjemnego maila pt. "dostałeś się", ale nic oprócz tego nie wiem. To jest - na ktorym miejscu i jaki był pierwszy próg. Pani w informacji powiedziała mi że takich informacji nie udzielają (widocznie jest to tajne łamane przez poufne Oo). Nie wiecie moze jaki byl prog na infe na wydziale elektroniki? A raczej - kto sie dostał niech napisze punktacje to bedzie sie dalo jako tako prog ograniczyc od gory
445 z kawałkiem i przyjety
Politechnika Wrocławska
-
antalek
- Użytkownik

Politechnika Wrocławska
Nie wiem jak na elektrycznym, ale na W8 baaardzo próg spadł...wystarczy poczytać na forum: polwro.pl (to forum politechniki ogólnie). W zeszłym roku próg był 292, a podostawali się ludzie z 180pkt:O Nie wiem czy to tylko ten wydział, czy ogólna tendencja (zwiększenie liczby miejsc, itd), ale poszukaj tam, może znajdziesz;)
Politechnika Wrocławska
A ja mam pytanie: Czy uzupełnialiście zakładkę odnośnie książeczki wojskowej itp.?
-
Tillo
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
Politechnika Wrocławska
No ja uzupełniłem, ale jak np nie miałem uzupełnione dane o świadectwie maturalnym (nr. świadectwa itp) to bez problemu pani mi to uzupełniła przy rejestracji więc może z tym jest podobnie
- czeslaw
- Użytkownik

- Podziękował: 44 razy
Politechnika Wrocławska
saba90: Uzupełniłem, ale gdzieś czytałem w Edukacji.CL, że można ominąć tę część.
Kajot: wystarczy trochę poszukać:
285.4 - ostatni przyjęty.
Na IZ spadł próg do 158, trochę szkoda. Przyjmują praktycznie wszystkich jak leci.
Kajot: wystarczy trochę poszukać:
285.4 - ostatni przyjęty.
Na IZ spadł próg do 158, trochę szkoda. Przyjmują praktycznie wszystkich jak leci.
Politechnika Wrocławska
A no właśnie ja też to przeczytałem a jednak okazuje się, że trzeba było uzupełnić.