Witam!
Dostałem się na fizykę techniczną - z tego co wiem to chyba każdy kto na to startował się dostał, nevermind. Czy ktoś z obecnych na forum studiuje lub studiował f.tech w Poznaniu?
Jak wyglądają zajęcia? Wykładowcy spoko? Szukam jakiejś siatki godzinowej aby zobaczyć jak to mniej więcej na dziennych wygląda - pierwszy semestr ale nie mogę się doszukać. Nawet przedmiotów na pierwszym semestrze nie odnalazłem. Strona wydziału bardzo uboga.
Pozdrawiam i serdecznie dziękuję za pomoc!
Poznań polibuda fizyka techniczna, opinie, porady.
-
Christofanow
- Użytkownik

- Podziękował: 12 razy
- conseil
- Użytkownik

- Podziękował: 80 razy
A szukałeś na stronie wydziału ()?
Konkretnie chodzi mi o linki:
- I stopnia
[url=http://www.phys.put.poznan.pl/studia/ECTS_WFT_2.pdf]Plan studiów[/url] - II stopnia
Sorry, jeżeli to nie to.
Konkretnie chodzi mi o linki:
- I stopnia
[url=http://www.phys.put.poznan.pl/studia/ECTS_WFT_2.pdf]Plan studiów[/url] - II stopnia
Sorry, jeżeli to nie to.
-
Christofanow
- Użytkownik

- Podziękował: 12 razy
Dzięki za pomoc .
Przygotowuję się trochę z analizy bo szkole średniej dobry z matmy nie byłem (podstawa na 70%). Dorwałem Skoczylasa i powoli przerabiam sobie treści w nim zawarte. Mam jednak problem - na planie widnieje przedmiot Matematyka - jak ta matema na poznańskiej polibudzie wygląda? Wpierw jest analiza, algebra czy jeszcze coś innego? Ktoś studiuje/-ował na PP i może mi pomóc?
Przygotowuję się trochę z analizy bo szkole średniej dobry z matmy nie byłem (podstawa na 70%). Dorwałem Skoczylasa i powoli przerabiam sobie treści w nim zawarte. Mam jednak problem - na planie widnieje przedmiot Matematyka - jak ta matema na poznańskiej polibudzie wygląda? Wpierw jest analiza, algebra czy jeszcze coś innego? Ktoś studiuje/-ował na PP i może mi pomóc?