Progi na politechniki
-
Wislak2221
- Użytkownik

Progi na politechniki
potrzebuje pomocy zeby dowiedziec sie jakie porgi pkt sa na pol slaskiej ( mechanika i budowa maszyn, budownictwo WIL, geodezja) politechnice krakowskiej ( mechanika i budowa maszyn, budownictwo WIL, geodezja) i pol wroclawskiej ( mechanika i budowa maszyn, budownictwo WIL, geodezja) prosze pomozcie bede bardzo wdzieczny
-
miodzio1988
Progi na politechniki
Progów jeszcze nie ma. Możesz sprawdzić jakie progi były w zeszłym rokuWislak2221 pisze:potrzebuje pomocy zeby dowiedziec sie jakie porgi pkt sa na pol slaskiej ( mechanika i budowa maszyn, budownictwo WIL, geodezja) politechnice krakowskiej ( mechanika i budowa maszyn, budownictwo WIL, geodezja) i pol wroclawskiej ( mechanika i budowa maszyn, budownictwo WIL, geodezja) prosze pomozcie bede bardzo wdzieczny
-
Wislak2221
- Użytkownik

Progi na politechniki
no tak chodzi mi o progi w zeszlym roku bo nie ma zadnych na pol slaskiej i pol wroclawskiej i krakowskiej ni moge znalesc
-
marek_k_1992
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Progi na politechniki
odsyłam do google. na wrocławską i krakowską można znaleźć w 3 sekundy. pierwsze wyniki to progi
-
miodzio1988
-
Wislak2221
- Użytkownik

-
miodzio1988
Progi na politechniki
Nie zgadza się to z Twoim pierwszym postem.tamto mam juz dawno
Googluj, raczej nie spodziewasz się, że z innych źródeł można mieć te informacje?
-
wicek2011
- Użytkownik

Progi na politechniki
Jeżeli chcesz progi z politechniki Śląskiej napisz mail albo napisz na facebooku