miodzio1988 pisze:Jak się nie jest pierdołą to się spokojnie te dwie rzeczy załatwi
No to jest wręcz pięknie... szkoda że tylko w Twoim poście
miodzio1988 pisze:Zaznaczenie moje. Jak ja Ci powiem, że mój ojciec nie weźmie nikogo z prywatnej uczelni, ciocia i wujek Zbyszek też to wtedy powiesz, że ja mam rację? No naprawdę poziom argumentów super wysoki.
Możesz mieć rację, bo być może Twój ojciec, ciocia i wujek Zbigniew zrazili się na niektórych studentach z prywatnych uczelni, tak jak u mnie z publicznych. Albo też może być tak że ani Ja ani Ty nie mamy racji.
Czyli jak Ty to napisałeś 'Gdyby Babcia miała wąsy' ble, ble ble.
miodzio1988 pisze:Tata i ciocia to nie argument
To jest argument. Bo oni tak jak Twoi rodzice, Ty i Ja oraz 30 mln. innych Polaków kształtują rynek pracy oraz jego tendencję.
No chyba że po raz kolejny zaprzeczasz sam sobie....
miodzio1988 pisze: Korków byś udzielił takim osobom to byś szybko zdanie zmienił.
i Twoich kilku 'korkowych' uczniów, też nie tworzy argumentu przeciwko.
miodzio1988 pisze:No i na najważniejsze pytanie nie odpowiedziałeś. Wstydzisz się powiedzieć co i gdzie studiujesz? ;]
Pedagogikę na Pćmirowskiej Wyższej Szkole w Pćmirowie.
A chyba Ci wyżej pisałem że ja Tobie niczego nie muszę pokazywać, udowadniać ani tym bardziej się wstydzić przed Tobą ? Więc nie szalejmy

Tylko tak dla zasady Ci nie napiszę, bo jestem dosyć pryncypialną osobą.
Oczywiście, możesz sobie to tłumaczyć jak tylko Ci się żywnie podoba
A tak po za tym, zastanawiam się nad WSB. Słyszałem ale i też czytałem na forach dosyć pochlebne opinie - zależne od kierunków studiów. No i niestety, nie jest tak pięknie jak niektórzy uważają że nie trzeba się uczyć.