Matura 2012- dobry zbiór.
-
makoo
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
Witam. W moich przygotowaniach maturalnych zamierzam przerobić zbiór Kiełbasy, Dróbkę oraz Cewe (rozszerzona)... Oprócz tych 3 książek jaki bardzo dobry zbiór byście mi polecili? Na fakultetach robimy czerwoną książkę AKSJOMATU (poziom rozszerzony), natomiast za arkusze maturalne, chcę się zabrać już pod sam koniec. A więc moje pytanie poza: Dróbką, Cewe i Kiełbasą jaki jeszcze jest bardzo dobry zbiór, który wypadałoby przerobić?
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2011, o 15:02 przez Afish, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Nazwa tematu.
Powód: Nazwa tematu.
-
makoo
- Użytkownik

Może kolega natomiast powinien zaopatrzyć się w dobre okulary... bo w moim poście błędu ortograficznego nie widzę! Występuje powtórzenie ale błędu tu nie ma!miki999 pisze:Przede wszystkim zaopatrz się w dobry słownik ortograficzny.
Pozdrawiam.
-
kamil13151
- Użytkownik

- Podziękował: 459 razy
A to ciekawe, zobacz sobie na swój temat....makoo pisze:Może kolega natomiast powinien zaopatrzyć się w dobre okulary... bo w moim poście błędu ortograficznego nie widzę! Występuje powtórzenie ale błędu tu nie ma!miki999 pisze:Przede wszystkim zaopatrz się w dobry słownik ortograficzny.
Pozdrawiam.
-
makoo
- Użytkownik

O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Faktycznie. Hahaha przepraszam to z pośpiechu.
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2011, o 15:17 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie cytuj całego poprzedniego posta.
Powód: Nie cytuj całego poprzedniego posta.
-
kamil13151
- Użytkownik

- Podziękował: 459 razy
Jak to przerobisz to wróć, bo to jest bardzo duuużo zadań. Nawet nie wiem czy się z tymi trzema wyrobisz ;].zamierzam przerobić zbiór Kiełbasy, Dróbkę oraz Cewe (rozszerzona)...
Książka Operonu. Po 25 zadań maturalnych do każdego działu + arkusze. Według mnie jest to super zbiór.
-
_radek
- Użytkownik

- Podziękował: 16 razy
Pazdro jest bardzo dobrym zbiorem, parę arkuszy chyba delikatnie trudniejszych albo porównywalnych do poziomu maturalnego, zadania dość ciekawe. Ja robiłem również zadania ze strony zadania.info.pl, bardzo dużo arkuszy, ciekawe, wszystkie omówione jakbyś nie wiedział, minus że żeby dostać odpowiedzi i chyba niektóre arkusze trzeba zapłacić (ale wg mnie dużo lepiej wychodzi jak kupić książkowy zbiór). Miałem jeszcze jedną fajną książkę typowo pod maturę, poszukam jutro jak będę pamiętał żeby tytuł podać, to były zadania z arkuszy maturalnych które do tej pory się ukazały tylko podzielone na działy.