UW vs PW

Przygotowanie do egzaminu dojrzałości. Zestawy zadań. Wyniki i przebieg rekrutacji na studia.
Awatar użytkownika
honotam
Użytkownik
Użytkownik

UW vs PW

Post autor: honotam »

Ale z drugiej strony dzięki usosowi do dziekanatu mimuw trzeba zawitać tylko 2 razy do roku a i przy odpowiednim podejsciu, paniom zdarza się nawet być miłym (!).
Może kobiety traktują lepiej, kilka razy tam byłam i zawsze ciepło z uśmiechem zostałam przyjęta!
mrotka
Użytkownik
Użytkownik

UW vs PW

Post autor: mrotka »

Dulce pisze: RSM - miałeś pecha ,bo ja też miałam teczkę na gumkę ,ale babka w sekretariacie (owszem miła nie była) dała mi teczkę wiązaną...także nie musiałam nigdzie latać...
A ja w ogóle nie dawałam teczki i babka nic nie mówiła
adner
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 27 razy

UW vs PW

Post autor: adner »

Ja również nie dawałem żadnej teczki. Skąd w ogóle ten pomysł?
Ksero na wydziale MIM znajduje się naprzeciw wejścia(jak wychodziłem to widziałem że ktoś przy nim majstrował więc pewnie działa).
RSM
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 9 razy

UW vs PW

Post autor: RSM »

adner, xero owszem jest, ale było zamknięte. Kiedy byliście składać papiery? Ja 12.07, może później sobie panie lepiej zorganizowały pracę. Jak byłem drugi raz już ze wszystkim, to obok jednej dziewczynie nie chciały przyjąć papierów (już nie wiem przez co, albo przez dowód, albo przez teczkę). Było już ok. 13:40, dziewczyna mówi, że jest z gór i nie zdąży znaleźć sklepu papierniczego i wrócić. I nic się podobno nie dało zrobić... Tak czy inaczej, jak już ktoś napisał, nie to jest najważniejsze na studiach. Może później będzie lepiej.
adner
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 27 razy

UW vs PW

Post autor: adner »

RSM pisze:adner, xero owszem jest, ale było zamknięte. Kiedy byliście składać papiery? Ja 12.07, może później sobie panie lepiej zorganizowały pracę. Jak byłem drugi raz już ze wszystkim, to obok jednej dziewczynie nie chciały przyjąć papierów (już nie wiem przez co, albo przez dowód, albo przez teczkę). Było już ok. 13:40, dziewczyna mówi, że jest z gór i nie zdąży znaleźć sklepu papierniczego i wrócić. I nic się podobno nie dało zrobić... Tak czy inaczej, jak już ktoś napisał, nie to jest najważniejsze na studiach. Może później będzie lepiej.
12.07 o 10:30. Bez przesady, jeżeli ktoś idzie składać papiery nie mając kompletu dokumentów to niech ma pretensje sam do siebie a nie do sekretariatu Może jeszcze niech drukują odpisy świadectw maturalnych? Trochę dojrzałości, pora zacząć dbać o swoje sprawy.
RSM
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 9 razy

UW vs PW

Post autor: RSM »

adner, oczywiście, że tak. Nie mam pretensji do pani z sekretariatu (czy tam dziekanatu) o to, że nie miałem ksera dowodu. Ale z tą teczką wiązaną, to już chyba inna sprawa...
ODPOWIEDZ