Informatyka - Warszawa

Przygotowanie do egzaminu dojrzałości. Zestawy zadań. Wyniki i przebieg rekrutacji na studia.
pongo19
Użytkownik
Użytkownik

Informatyka - Warszawa

Post autor: pongo19 »

Witam. Już niedługo maturka, a ja własnie zacząłem się zastanawiac nad tym na jaką uczelnię się wybrac. Tak mnie więcej przewiduje że moje wyniki z matury będą mniej wiecej na takim poziomie:

Matematyka R ~80%
Fizyka P ~70-80%
Niemiecki P ~60-70%
Polski P ~40-50%

Możecie coś poradzic na jaką uczelnie miałbym szansę się dostac? PW jest chyba raczej poza zasięgiem? Wiec co mi pozostaje z publicznych? SGGW? WAT? Jak tam z poziomem nauczania?
6hokage
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 1 raz

Informatyka - Warszawa

Post autor: 6hokage »

Jeśli pytasz tylko o informę na PW, to na wydziale bodajże elektrycznym od drugiego semestru jest uruchamiana jakaś informatyka na którą chyba dostaje się każdy kto złoży papiery. Dzieje się tak dlatego, bo mało kto wie o tym kierunku, więc zawsze zostaje jakaś ilość miejsc wolnych. Ale to może być tylko plotka, musiałbyś popytać. Jeśli chodzi o poziom nauczania, kiedyś mówiło się głupi, głupszy i ten po wacie. Nie wiem czy coś się zmieniło od tamtego czasu, ja bym nie ryzykował studiowania na tej uczelni.
pongo19
Użytkownik
Użytkownik

Informatyka - Warszawa

Post autor: pongo19 »

Przejrzałem oferty wszystkich publicznych uczelni w stolicy i zauważyłem ze infa jest na UKSW, SGGW, WAT, UW i PW. Z czego o UW i PW moge zapomniec. Ktoś wie coś na temat poziomu na tych uczelniach?:) I progów na UKSW? Ewentualnie WAT? Bo na SGGW mam.
ach123qaz
Użytkownik
Użytkownik

Informatyka - Warszawa

Post autor: ach123qaz »

Sprawdź EiTi na PW - semestr od lutego. WAT wcale nie musi być taki zły...
ODPOWIEDZ