buszmen_ pisze:Prawda jest taka, że każdy, no prawie każdy, kto w tej olimpiadzie napisze na 70% na III et. i dostanie indeks na część kierunków, dzięki maturze też dostałby się...
Pewnie tak, ale dzięki olimpiadzie dostanie się trochę wcześniej.
sheikh pisze:Pozdrowienia dla sąsiadki ze 101(a3-a4) ktora wyszła po godzinie
Sala 101 rządzi, chyba tylko u nas była zasada że robimy stereometrię samym długopisem
też byłem w 101 :d i na tą panią trafiłem także już w 2 etapie i po nim stwierdziłem ze nawet z platynowym indeksem na AGH nie ide jak tam są tacy ludzie. nie to co na OMie, tam traktowanie perfect. a tu? jak odwrócisz głowe to wypad. no bez przesady już na tym etapie chyba nikt nie ściąga. nie ten poziom. na OM to logiczne było a tu jakieś głupie uwagi tylko były. aha reszta mogła używać linijki itd?
ale \(\displaystyle{ \Leftrightarrow}\) gdy był certyfikowana przez fundację Polsatu.
joke. z linijką w 105 było spoko, nawet z cyrklem. Ale byli inteligentni, którzy o calc pytali hehe;]
Odnośnie tych, którzy dostają się dzięki indeksowi dla laureata III st. : znakomita część z nich i tak ma ambicje, aby dostać się na kierunki, które są dostępne tylko dla I lub II stopnia..
w nidziele zaraz po konkursie napisalem maila do organizatorow kiedy mozna sie spodziewac wynikow ale odpowiedzi do dzisiaj nie otrzymalem:P wiem ze z geografii juz rozeslali wyniki takze dosc szybko sprawdzaja:)
Nie mogę sobie przepuścić że zawaliłem granicę (robiłem o wiele trudniejsze, ale ta kobieta z 327 mnie rozpraszała), gdyby nie to pewnie miałbym indeks, a tak to nie wiadomo.
szymek12 pisze:Nie mogę sobie przepuścić że zawaliłem granicę (robiłem o wiele trudniejsze, ale ta kobieta z 327 mnie rozpraszała), gdyby nie to pewnie miałbym indeks, a tak to nie wiadomo.
Jaka kobieta? Jakas nauczycielka?
Jakies fajne laski Cie pilnowaly?? Odpowiedz... -- 7 kwi 2009, o 21:46 --Mozesz ktos napisac jak trzeba bylo zrobic ta stereometrie...
Nie moge tego cos zrobic nadal poprawnie...