Matmix 2008/2009
- tkrass
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
Matmix 2008/2009
Ja przeszedłem równo z progiem. Ale tym razem nie dlatego, że czegoś nie umiałem zrobić od strony matematycznej tylko przez haczyki w poleceniach.
Matmix to najbardziej czasowo hardkorowy konkurs na jakim byłem. W zeszłym roku gościowi z mojej sali zdyskwalifikowali prace bo kodował jak powiedzieli, że koniec. 60 minut to naprawdę bardzo mało czasu na te 30 zadań, z tego co pamiętam to w ubiegłym roku najlepszy wynik był koło 60 na 90 pkt.
Matmix to najbardziej czasowo hardkorowy konkurs na jakim byłem. W zeszłym roku gościowi z mojej sali zdyskwalifikowali prace bo kodował jak powiedzieli, że koniec. 60 minut to naprawdę bardzo mało czasu na te 30 zadań, z tego co pamiętam to w ubiegłym roku najlepszy wynik był koło 60 na 90 pkt.
- Sylwek
- Użytkownik

- Podziękował: 160 razy
Matmix 2008/2009
W kategorii II rok temu wygrałem z 78/90 punktów, a w kategorii I wygrywało się z 66/90 punktów, z resztą jest to do sprawdzenia na stronie głównej konkursutkrass pisze:60 minut to naprawdę bardzo mało czasu na te 30 zadań, z tego co pamiętam to w ubiegłym roku najlepszy wynik był koło 60 na 90 pkt.
A czasu rzeczywiście mało, ale to chyba w tym cała frajda. Rok temu mi jeszcze minuta została, więc jest możliwe się wyrobić
A no i oczywiście też jestem w finale, ode mnie ze szkoły i zarazem z klasy jeszcze 2 osoby.
- tkrass
- Użytkownik

Matmix 2008/2009
A ja rok temu się nie wyrobiłem, w kilku strzalałem (nie z niewiedzy a z braku czasu, ale przeważnie błędnie), a mimo to zająłem siódme miejsce.
-
kejd?ej
- Użytkownik

Matmix 2008/2009
Masz to napisane przecież:
Przypominam o potwierdzeniu swojego udziału w finale, który odbędzie się 18 kwietnia 2009r. w XL LO im. S. Żeromskiego w Warszawie (dojazd na koszt własny), mailem do końca 3 kwietnia 2009r. Potwierdzenie to jest warunkiem oficjalnego zaproszenia na finał, które prześlemy Ci również mailem.
- yette
- Użytkownik

Matmix 2008/2009
kejdżej pisze:Bez przesady
Nikt Ci karty nie wyrwie
Ty się nie śmiej. Jak kiedyś w gimnazjum byłam na konkursie ortograficznym, to mi właśnie kartkę dosłownie wyrwali. Nie spodziewałam się tego zupełnie, więc powstała taka piękna krecha przez pół kartki...
-
Dumel
- Użytkownik

- Podziękował: 60 razy
Matmix 2008/2009
ja tez sie dostalem choc tak szczerze mowiac to nie bardzo mam po co na ten final jechać. szkoda ze nie jest w piątek to by mnie dwa polaki ominęły...
wyniki finału będą oczywiście pare chwil po zakonczeniu pisania, tak?
- Desmondo
- Użytkownik

- Podziękował: 6 razy
Matmix 2008/2009
Ja też mam dwa polaki w piątek. Wyjadę raczej dzień wcześniej, bo trochę do Wa-wy mam, ale pewnie dopiero po południu, więc mnie raczej nie ominą.Dumel pisze:ja tez sie dostalem choc tak szczerze mowiac to nie bardzo mam po co na ten final jechać. szkoda ze nie jest w piątek to by mnie dwa polaki ominęły...
Możesz jechać dla frajdy tak jak ja. Jak zobaczyłem jakie matematyczne tuzy tam będą, to stwierdzam, że nie mam najmniejszych szans.
-
Żywy
- Użytkownik

Matmix 2008/2009
Sylwek, wygrałeś w zeszłym roku, to może w tym roku już sobie odpuść
Zakwalifikowałem się ach... a koledze z klasy zabrakło 1 pkt :/ może się wykruszy kilka osób to będzie mógł jechać... jak myślicie?
Można gdzieś dostać zadanka z ubiegłych lat?
Zakwalifikowałem się ach... a koledze z klasy zabrakło 1 pkt :/ może się wykruszy kilka osób to będzie mógł jechać... jak myślicie?
Można gdzieś dostać zadanka z ubiegłych lat?
Matmix 2008/2009
To ciekawe bo ja teżSebastianŁ pisze:Ja też mam dwa polaki w piątek.
Wie ktoś może o której godzinie w sobotę zaczyna się konkurs albo jak to było w latach ubiegłych?
-
mnij
- Użytkownik

Matmix 2008/2009
Sylwek wygrałeś 2 kat w zeszłym roku? hah mam Cie gdzieś na zdjęciu na bank xP byłem 11 w zeszłym roku. teraz nie ma finału. bywa. a te 60 minut to baaardzo mało na te zadania.