Nie martw się, nie będziesz.jerzozwierz pisze: A ja jestem najgorszy z III stopnia xD i będę sobie pluł do końca życia w brodę, bo bez problemu mogłem mieć 24.
OMG 2008/09 III etap
- XMaS11
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
OMG 2008/09 III etap
-
kammeleon18
- Użytkownik

OMG 2008/09 III etap
Coz, 3 zadania zrobilem bez problemu( za jedno mi pkt ucieli, nie wiem czemu, rozw sie zgadza), za to w kombi... Udowodnilem ze wszystkie parzyste pasują, zorientowalem sie ze ilosc meczow to 2,5n, ale niestety nie pokojarzylem no i 2 pkt. Na 5. Nie mialem czasu. Napisalem troszke mniej niz liczylem, ale i tak sie ciesze z moich 19 pkt;))
- jerzozwierz
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
OMG 2008/09 III etap
Dobra, może trochę przesadziłem ale teraz odczuwam niezadowolenie i pocieszam się tym, że mam jeszcze 3 lata OM-a oby tam też dało radę wejść do finałuXMaS11 pisze:Nie martw się, nie będziesz.jerzozwierz pisze: A ja jestem najgorszy z III stopnia xD i będę sobie pluł do końca życia w brodę, bo bez problemu mogłem mieć 24.
-
patry93
- Użytkownik

- Podziękował: 352 razy
OMG 2008/09 III etap
Istnieje już możliwość sprawdzenia swoich ocen.
Ja mam 02600, czyli tylko JEDEN PIER...NICZONY punkt do laureata.... :[
Można się odwoływać i chyba tak też uczynię, bo za zadanie nr 1 powinienem dostać raczej 2 pkt (prawdą jest, że pod sam koniec palnąłem niezłą głupotę, ale wszystko wcześniej miałem dobrze... więc co najmniej pół zadania jednak jest...)
Ja mam 02600, czyli tylko JEDEN PIER...NICZONY punkt do laureata.... :[
Można się odwoływać i chyba tak też uczynię, bo za zadanie nr 1 powinienem dostać raczej 2 pkt (prawdą jest, że pod sam koniec palnąłem niezłą głupotę, ale wszystko wcześniej miałem dobrze... więc co najmniej pół zadania jednak jest...)
-
Mikos93
- Użytkownik

OMG 2008/09 III etap
hmmm 56260 dziwne...
prędzej spodziewałem się odjęcia punktu w czwartym zadaniu i większego doczepienia się do mojej wypisywanki możliwości w zadaniu pierwszym niż niezaliczenia mi w pełni zadania trzeciego...
przeanalizuję swoje rozwiązanie trzeciego bo wydawało mi się dobre... i ew. napiszę odwołanie i jak mi zaliczą to będę na tym samym miejscu co Swistak
prędzej spodziewałem się odjęcia punktu w czwartym zadaniu i większego doczepienia się do mojej wypisywanki możliwości w zadaniu pierwszym niż niezaliczenia mi w pełni zadania trzeciego...
przeanalizuję swoje rozwiązanie trzeciego bo wydawało mi się dobre... i ew. napiszę odwołanie i jak mi zaliczą to będę na tym samym miejscu co Swistak
- jerzozwierz
- Użytkownik

OMG 2008/09 III etap
52620
Nie, no to nie do wiary. W pierwszym mi odjęli chyba za użycie asymptotyki, w drugim coś zacząłem kręcić w związku z nieparzystymi n, ale przecież chyba dobrze udowodniłem. Za 4 się nie czepiam, dowód był naciągany. Może sie odwołam, byłaby szansa na II stopień
Nie, no to nie do wiary. W pierwszym mi odjęli chyba za użycie asymptotyki, w drugim coś zacząłem kręcić w związku z nieparzystymi n, ale przecież chyba dobrze udowodniłem. Za 4 się nie czepiam, dowód był naciągany. Może sie odwołam, byłaby szansa na II stopień
- jerzozwierz
- Użytkownik

OMG 2008/09 III etap
Jeśli kogoś interesuje:
ze stronyKomisja Odwoławcza, po wnikliwym rozpatrzeniu odwołań, które dotarły po zawodach III stopnia bieżącej edycji OMG i dokładnym sprawdzeniu odpowiednich prac, postanowiła wszystkie oceny pozostawić niezmienione. Tym samym nie ma żadnych zmian w liście nagrodzonych.
-
patry93
- Użytkownik

- Podziękował: 352 razy
OMG 2008/09 III etap
O, jakie miłe zaskoczenie
Myślałem, że Komisja "olała" tych, którzy nie zostali laureatami, ale jednak dzisiaj doszedł do mnie świstek z gratulacjami i potwierdzeniem zdobycia tytułu finalisty, cieszę się
Dzięki temu będę miał dużą ulgę jeśli chodzi o wybór liceum, bo bez tego świstka nikt by mi nie uwierzył na słowo, że jestem finalistą
No, to teraz OM !
Myślałem, że Komisja "olała" tych, którzy nie zostali laureatami, ale jednak dzisiaj doszedł do mnie świstek z gratulacjami i potwierdzeniem zdobycia tytułu finalisty, cieszę się
Dzięki temu będę miał dużą ulgę jeśli chodzi o wybór liceum, bo bez tego świstka nikt by mi nie uwierzył na słowo, że jestem finalistą
No, to teraz OM !