Zatoki

Przygotowanie do egzaminu dojrzałości. Zestawy zadań. Wyniki i przebieg rekrutacji na studia.
Awatar użytkownika
sesese
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 88 razy

Zatoki

Post autor: sesese »

Czy ktos z was ma podobny problem mam przewlekle zapalanie zatok to znaczy od roku ponad dzien w dzien to samo brak koncentracji sily itp i ten ucisk w okolo nosa. Rzecz w tym ze nie da sie tak uczyc matematyki do matury ma ktos jakis sposob na to ??
Awatar użytkownika
marcinn12
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 61 razy

Zatoki

Post autor: marcinn12 »

Idź do lekarza! Bierzesz jakieś tabletki? Ja też mam problem z zatokami ale mam jakieś preparaty do nosa i tabletki i pomaga trochę ...
Awatar użytkownika
sesese
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 88 razy

Zatoki

Post autor: sesese »

bylem u profesora laryngologi troche pomoglo bo dostalem od niego auto szczepionke ale dalej mam problemy. Tabletki jem efedryne az mnie juz serce od tego pobolewa, ibuprofen, spray do nosa mozna uzywac tydzien wiec czasem tez uzywam. Wczesniej mialem antybiotyki w sumie 5 ale dalej nic nie pomaga juz tak od ponad roku.

Moze wlasnie ktos ma tak samo i daje rade sie uczyc i mnie to podniesie na duchu albo ktos ma tak samo i ma jakis patent swietny na to
Skóra
Użytkownik
Użytkownik

Zatoki

Post autor: Skóra »

Hmm... nie przyłożył ci ktoś rok temu w nos? Takie przewlekłe problemy z zatokami to przeważnie wynik skrzywienia komory nosowej. Co do stanu - ja mam problemy z zatokami i jednocześnie z uszami od tygodnia i już rozumiem twój problem - za Chiny Ludowe nie mogę się skupić
marex88
Użytkownik
Użytkownik

Zatoki

Post autor: marex88 »

Nie wiem czy to jest genetyczne, ale u mnie w rodzinie każdy w większym lub mniejszym stopniu ma problemy z zatokami. Jako "lek" wiele osób mówi o operacji/zabiegu przegrody komory nosowej.
Awatar użytkownika
marcinn12
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 61 razy

Zatoki

Post autor: marcinn12 »

Ja spytam z ciekawości czy przy zatokach macie podkrązone i podpuchnięte oczy?

Aha i jak masz krzywą przegrode nosową to mozna zrobić zabieg, mój kolega miał i nie było go raptem niecałe 2 tygodnie w szkole
Sprawdz tez zeby bo moze masz prochnice ... ja sie musze wybrac w koncu do stomatologa bo dawno na przegladzie nie bylem ;p
miodzio1988

Zatoki

Post autor: miodzio1988 »

Od egzaminu gimnazjalnego, przez maturę, egzaminy na studia aż do zaliczeń na uczelni.
Spojrzcie sie na dzial w jakim piszecie. Czy Wy Panowie sobie jaja robicie?
Awatar użytkownika
Frey
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 48 razy

Zatoki

Post autor: Frey »

miodzio1988 pisze:
Od egzaminu gimnazjalnego, przez maturę, egzaminy na studia aż do zaliczeń na uczelni.
Spojrzcie sie na dzial w jakim piszecie. Czy Wy Panowie sobie jaja robicie?
Jeśli to przewlekły problem to faktycznie może trwać "od gimnazjum... do studiów" Moim zdaniem pasuje temat do definicji, co nie zmienia faktu że jest offtopem
ODPOWIEDZ