Zatoki
- sesese
- Użytkownik

- Podziękował: 88 razy
Zatoki
Czy ktos z was ma podobny problem mam przewlekle zapalanie zatok to znaczy od roku ponad dzien w dzien to samo brak koncentracji sily itp i ten ucisk w okolo nosa. Rzecz w tym ze nie da sie tak uczyc matematyki do matury ma ktos jakis sposob na to ??
- sesese
- Użytkownik

- Podziękował: 88 razy
Zatoki
bylem u profesora laryngologi troche pomoglo bo dostalem od niego auto szczepionke ale dalej mam problemy. Tabletki jem efedryne az mnie juz serce od tego pobolewa, ibuprofen, spray do nosa mozna uzywac tydzien wiec czasem tez uzywam. Wczesniej mialem antybiotyki w sumie 5 ale dalej nic nie pomaga juz tak od ponad roku.
Moze wlasnie ktos ma tak samo i daje rade sie uczyc i mnie to podniesie na duchu albo ktos ma tak samo i ma jakis patent swietny na to
Moze wlasnie ktos ma tak samo i daje rade sie uczyc i mnie to podniesie na duchu albo ktos ma tak samo i ma jakis patent swietny na to
Zatoki
Hmm... nie przyłożył ci ktoś rok temu w nos? Takie przewlekłe problemy z zatokami to przeważnie wynik skrzywienia komory nosowej. Co do stanu - ja mam problemy z zatokami i jednocześnie z uszami od tygodnia i już rozumiem twój problem - za Chiny Ludowe nie mogę się skupić
- marcinn12
- Użytkownik

- Podziękował: 61 razy
Zatoki
Ja spytam z ciekawości czy przy zatokach macie podkrązone i podpuchnięte oczy?
Aha i jak masz krzywą przegrode nosową to mozna zrobić zabieg, mój kolega miał i nie było go raptem niecałe 2 tygodnie w szkole
Sprawdz tez zeby bo moze masz prochnice ... ja sie musze wybrac w koncu do stomatologa bo dawno na przegladzie nie bylem ;p
Aha i jak masz krzywą przegrode nosową to mozna zrobić zabieg, mój kolega miał i nie było go raptem niecałe 2 tygodnie w szkole
Sprawdz tez zeby bo moze masz prochnice ... ja sie musze wybrac w koncu do stomatologa bo dawno na przegladzie nie bylem ;p
- Frey
- Użytkownik

- Podziękował: 48 razy
Zatoki
Jeśli to przewlekły problem to faktycznie może trwać "od gimnazjum... do studiów" Moim zdaniem pasuje temat do definicji, co nie zmienia faktu że jest offtopemmiodzio1988 pisze:Spojrzcie sie na dzial w jakim piszecie. Czy Wy Panowie sobie jaja robicie?Od egzaminu gimnazjalnego, przez maturę, egzaminy na studia aż do zaliczeń na uczelni.