tkrass pisze:W Olimpiadzie Lingwistyki blablabla startowałem i o włos bym przeszedł. Wiem za to, że jedna osoba z forum przeszła (oszust!), więc jak chcesz, to załóż taki temat
Przegrywać też trzeba umieć.
Apropos - startuje ktoś w olimpiadzie filozoficznej? 21 marca 3 etap!
tkrass pisze:W Olimpiadzie Lingwistyki blablabla startowałem i o włos bym przeszedł. Wiem za to, że jedna osoba z forum przeszła (oszust!), więc jak chcesz, to załóż taki temat
Przegrywać też trzeba umieć.
Apropos - startuje ktoś w olimpiadzie filozoficznej? 21 marca 3 etap!
Gratuluję! Pozwolę sobie zgadnąć kim jesteś. Mhm, OM+OF..., czyżbyś był na LSA w sierpniu? Jeśli tak to poznałeś mojego kolegę ze szkoły (i spotkasz się z nim na finale OF)
Gratuluję! Pozwolę sobie zgadnąć kim jesteś. Mhm, OM+OF..., czyżbyś był na LSA w sierpniu? Jeśli tak to poznałeś mojego kolegę ze szkoły (i spotkasz się z nim na finale OF)
LSA... do głowy przychodzą mi letnie szkoły astronomii, aikido, antropologii, archeologii, więcej pomysłów nie mam. Anyway - nie byłem
LSA... do głowy przychodzą mi letnie szkoły astronomii, aikido, antropologii, archeologii, więcej pomysłów nie mam. Anyway - nie byłem
Akurat chodziło o Letnie Seminarium Austriackie, sorki za pomyłkę
Piotr Rutkowski pisze:Gratuluję! Pozwolę sobie zgadnąć kim jesteś. Mhm, OM+OF..., czyżbyś był na LSA w sierpniu? Jeśli tak to poznałeś mojego kolegę ze szkoły (i spotkasz się z nim na finale OF)
snm powinien bardzo dobrze wiedzieć, że są takie olimpiady jak OF i OFil . To taka dygresja nt. naszej ostatniej dyskusji (stałem po stronie JSB ).
Dobra nie będę mówił szyfrem, ale tkrass i snm powinni mnie zrozumieć .
Kibu pisze:
tkrass pisze:
Swistak, a co tu pisać, finał OM w trzeciej klasie gimnazjum to każdy może mieć