Matmix 2008/2009
- smigol
- Użytkownik

- Podziękował: 89 razy
Matmix 2008/2009
mam wujka prokuratora i znajomą adwokatkę, damy radę!!Swistak pisze:Tyle ludzi się nie może mylić ;P.
Tak samo paru moich kolegów .
Piszemy do matmixa zaskarżenie .
A tak na saerio skrobnął już ktoś do Matmixa meila?
- Dolin
- Użytkownik

Matmix 2008/2009
Fajny ten zestaw, a matmix pewnie zrobił literówkę ( trochę dużą ). Ale cóż - zdarza się
-
arnoldinho71@wp.pl
- Użytkownik

Matmix 2008/2009
ja pisalem to mi odpisali
"Wkrótce na stronie konkursu pojawią się przykładowe rozwiązania zadań nadesłane przez uczestników konkursu. My nie tłumaczymy zadań."
"Wkrótce na stronie konkursu pojawią się przykładowe rozwiązania zadań nadesłane przez uczestników konkursu. My nie tłumaczymy zadań."
- Swistak
- Użytkownik

- Podziękował: 99 razy
Matmix 2008/2009
Ja też do nich maila napisałem i narazie nie uraczyli mnie odpowiedzią, choć wysłałem go ze 2-3 h temu, więc się nie dziwię ;P. Wg mnie powinni unieważnić.
[ Dodano: 6 Stycznia 2009, 23:19 ]
- Uwaga: Zmianie uległa jedna z odpowiedzi dla kategorii 1 w zestawie 4 zadaniu 1.
[ Dodano: 6 Stycznia 2009, 23:19 ]
Kod: Zaznacz cały
http://www.matmix.pl/zadania.php
Ostatnio zmieniony 6 sty 2009, o 23:26 przez Swistak, łącznie zmieniany 1 raz.
- tkrass
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
Matmix 2008/2009
hm, a ja ciągle mam wątpliwości. Swistak wie jakie, chodzi o niedokładne sformułowanie tresci zadania.
dokładniej napiszę po zamknięciu zestawu gdyż nie chcę się narażać moderatorom i takim tam.
dokładniej napiszę po zamknięciu zestawu gdyż nie chcę się narażać moderatorom i takim tam.
- emator2
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
Matmix 2008/2009
Ciekawe co będzie, jeśli ktoś już odpowiedział na powyższy zestaw...
tkrass, nie tylko Ty masz wątpliwości. Denerwuje mnie ten konkurs.
tkrass, nie tylko Ty masz wątpliwości. Denerwuje mnie ten konkurs.
- Swistak
- Użytkownik

Matmix 2008/2009
Rozumiem, to że zmienili, rozumiem to, że przesłali maila z informacją o tym, ale po co informowali, którą zmienili ?
P.S. Jestem ciekaw, czemu Sylwek usunął z mojego posta dwie emotki...
Być może dlatego, że nawet emotkami można coś zasugerować. Pastwienie się nad organizatorami nie ma przemyślanego sensu, zatem aby uniknąć ewentualnych podpowiedzi, wątek błędnego zadania uważam za zamknięty. Jeśli czujesz się pokrzywdzony przez usunięcie tych emotikon, zawsze możesz zgłosić administratorom zażalenie na moje moderowanie
Sylwek
P.S. Jestem ciekaw, czemu Sylwek usunął z mojego posta dwie emotki...
Być może dlatego, że nawet emotkami można coś zasugerować. Pastwienie się nad organizatorami nie ma przemyślanego sensu, zatem aby uniknąć ewentualnych podpowiedzi, wątek błędnego zadania uważam za zamknięty. Jeśli czujesz się pokrzywdzony przez usunięcie tych emotikon, zawsze możesz zgłosić administratorom zażalenie na moje moderowanie
Sylwek
Ostatnio zmieniony 7 sty 2009, o 15:55 przez Swistak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Swistak
- Użytkownik

Matmix 2008/2009
Dobrze Sylwek . Każdy ma prawo do błędu - nawet organizatorzy . Tym bardziej, ze zastrzegli sobie prawo do zmieniania możliwości .
A co do pozostałych dwóch zadań to IMHO na 1 rzut oka wydają się trudne, a tak naprawdę nie wyróżniają się trudnością w porównaniu z zadaniami z poprzednich zestawów.
Za to I zad w II kategorii wydaje mi się dużo trudniejsze niż takie z tymi okresowymi cosinusami, a jest za 1 punkt, czyli teoretycznie powinno być banalne . My za 1 punkt to mamy zadania "Kąt między wskazówkami o godzinie 13:20" .
A co do pozostałych dwóch zadań to IMHO na 1 rzut oka wydają się trudne, a tak naprawdę nie wyróżniają się trudnością w porównaniu z zadaniami z poprzednich zestawów.
Za to I zad w II kategorii wydaje mi się dużo trudniejsze niż takie z tymi okresowymi cosinusami, a jest za 1 punkt, czyli teoretycznie powinno być banalne . My za 1 punkt to mamy zadania "Kąt między wskazówkami o godzinie 13:20" .
- Desmondo
- Użytkownik

- Podziękował: 6 razy
Matmix 2008/2009
No właśnie, też mam wątpliwości i wydaje mi się, że zadanie nie jest precyzyjnie sformułowane, co budzi pewne niejednoznaczności...tkrass pisze:hm, a ja ciągle mam wątpliwości. Swistak wie jakie, chodzi o niedokładne sformułowanie tresci zadania.