[rekrutacja 2005] Kończymy zabawę!
-
kaarolzcaffepiszem
JA ci powiem tak sam sie w tym roku nigdzie nie dostalem w sumie moglem sie zapisac na listy rezerwowych ale chyba zrobie tylko to na informatyke na agh. Teraz aktualnie wybralem szkole prywatna, informatyka jest specyficzna dziedzina bo niestety jak przekonalo sie pieciu moich kolegow nie wszystko zalezy od studiow. W tym zawodzie licza sie najwiecej umiejetnosci, i chec do poglebiania wiedzy. Tak wiec wybierz ta uczelnie gdzie masz wiekszom mozliwość na przeniesienie. A wiadomo dyplom z wawy zawsze duzo ci da w pracy, choc wiele zalezy od pracodawcy.
-
tarnoś
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
A ja zapraszam na informe na UMCS.... zawsze będziesz miał kogoś znajomego z Forum
Co do przenosin na inny kierunek.... tak jak sam napisałeś jest to bardzo trudnei wymaga wiele pracy w 1. roku.... chyba że znasz dziekana
Co do przenosin na inny kierunek.... tak jak sam napisałeś jest to bardzo trudnei wymaga wiele pracy w 1. roku.... chyba że znasz dziekana
- black_ozzy
- Użytkownik

- Podziękował: 16 razy
A będzie ktoś studiował matme na Uniwersytecie Śląskim?? Raczej na politechnike się nie dostane - zawaliłem dzisiejszy egzamin a był stosunkowo łatwy...
kuch2r: a jak tobie dzis poszło? mam nadzieje że dobzre i że dostaniesz się na informatyke i bedzie o jedną osobe łatwiej się dostać
kuch2r: a jak tobie dzis poszło? mam nadzieje że dobzre i że dostaniesz się na informatyke i bedzie o jedną osobe łatwiej się dostać
-
Margaretta
- Użytkownik

- black_ozzy
- Użytkownik

- Podziękował: 16 razy
a to ładnie gratki ja 4 zrobiłem połowicznie bo jak doszłem do ostatniej formy to jak przenosiłem zapomniałem znak zmienić, a co za tym idzie reszta jest źle. Ja nie zrobiłem jesczze to z ekstremum i logarytmami (oczywiście jeszcze liczne błedy w innych zadaniach). ehh... ;(
-
paulgray
- Użytkownik

,Panowie i Panie: dawno się nie uśmiałem tak jak wczoraj: przychodzi do mnie spodziewany Pan Listonosz, wręcza polecony z Polibudy Krakowskiej, podpisuję itp, otwieram kopertę-a ze środka wypadają mi dwie kartki i blankiet pocztowy na przelew pieniędzy
z zaintrygowaniem zabrałem się za przeglądanie papierów in order to dowiedzieć się po cóż ten tajemniczy blankiet jest!
i cóż się okazało?? : otóż Polibuda zrobiła mały sprytny wybieg-taki swoisty gest-wyciagnięcie ręki w stronę biednych studentów: poleciła im wpłacić 105 zł za wpisowe
nie nooo-panowie w PK troszkę przesadzili-nie mówię tu że mają tragiczny poziom ale jest on na pewno niższy (mówię o informatyce) od tego prezentowanego przez UJ, AGH czy choćby Polibudę Śląską-a tam nikt mi nie kazał nic płacić
czy Wy też podostawaliście takie niespodzianki?:P
z zaintrygowaniem zabrałem się za przeglądanie papierów in order to dowiedzieć się po cóż ten tajemniczy blankiet jest!
i cóż się okazało?? : otóż Polibuda zrobiła mały sprytny wybieg-taki swoisty gest-wyciagnięcie ręki w stronę biednych studentów: poleciła im wpłacić 105 zł za wpisowe
nie nooo-panowie w PK troszkę przesadzili-nie mówię tu że mają tragiczny poziom ale jest on na pewno niższy (mówię o informatyce) od tego prezentowanego przez UJ, AGH czy choćby Polibudę Śląską-a tam nikt mi nie kazał nic płacić
czy Wy też podostawaliście takie niespodzianki?:P
-
paulgray
- Użytkownik

Zlodiej, pewnie że płaciłem gdybym nie płacił to bym się nie rzucał
chociaż swoją drogą to na PK tylko papiery składałem-nie organizowali żadnych examów ani rozmów kwalif-więc kwota powinna być niższa-ale się już nie czepiam
chociaż swoją drogą to na PK tylko papiery składałem-nie organizowali żadnych examów ani rozmów kwalif-więc kwota powinna być niższa-ale się już nie czepiam
-
chef
- Użytkownik

no niestety 105zł
ale ch.j juz to, dostalem sie na Budownictwo na PK oraz na AGH i wybiore jednak chyba to PK..
Byle by miec juz to za soba i jechac nad morze
ale ch.j juz to, dostalem sie na Budownictwo na PK oraz na AGH i wybiore jednak chyba to PK..
Byle by miec juz to za soba i jechac nad morze
- Zlodiej
- Użytkownik

paulgray,
No to szczerze współczuje ... odbiło im totalnie ... Rozumiem 105 zł w tym 80 rekrutacyjne, 5 legitka i 20 na cos tam (nie wiem za co 20 uczelnie biorą), ale 185 to przegiecie :]
No to szczerze współczuje ... odbiło im totalnie ... Rozumiem 105 zł w tym 80 rekrutacyjne, 5 legitka i 20 na cos tam (nie wiem za co 20 uczelnie biorą), ale 185 to przegiecie :]
-
paulgray
- Użytkownik

nie no-z PK papiery wziąłem już parę dobrych dni temu-uczelnię traktowałem jako ostatnią deskę ratunku
a 20 zł to biorą jeszcze na UJ-cie na ubezpiecznie studenckie (chociaż mam kartę euro
a 20 zł to biorą jeszcze na UJ-cie na ubezpiecznie studenckie (chociaż mam kartę euro
Decyzja podjęta. Papiery jutro znajdą się na MFI UMCS... a potem jak dobrze pójdzie spotkamy się na roku pozdrawiam i do zobaczeniatarnoś pisze:A ja zapraszam na informe na UMCS.... zawsze będziesz miał kogoś znajomego z Forum
-
paulgray
- Użytkownik

ja już zapisany na AGH (jednak)
będę chyba teraz częstym gościem w krakowie, bo szukam mieszkania: BTW: może ma ktoś kawalerke do wynajęcia?
będę chyba teraz częstym gościem w krakowie, bo szukam mieszkania: BTW: może ma ktoś kawalerke do wynajęcia?
-
kaarol
- Użytkownik

plugawy mieszkan jest dosc troche. Jesli chcesz to moge ci pare linków podesła jak nie masz . Tez szukam kawalerki ale mysle chyba cos na poczatku sierpnia szukac. Hehe to za niedługo wpisowe bedzie wyszsze niz na prywatnych lol.