[rekrutacja 2005] Kończymy zabawę!

Przygotowanie do egzaminu dojrzałości. Zestawy zadań. Wyniki i przebieg rekrutacji na studia.
kaarolzcaffepiszem

Post autor: kaarolzcaffepiszem »

JA ci powiem tak sam sie w tym roku nigdzie nie dostalem w sumie moglem sie zapisac na listy rezerwowych ale chyba zrobie tylko to na informatyke na agh. Teraz aktualnie wybralem szkole prywatna, informatyka jest specyficzna dziedzina bo niestety jak przekonalo sie pieciu moich kolegow nie wszystko zalezy od studiow. W tym zawodzie licza sie najwiecej umiejetnosci, i chec do poglebiania wiedzy. Tak wiec wybierz ta uczelnie gdzie masz wiekszom mozliwość na przeniesienie. A wiadomo dyplom z wawy zawsze duzo ci da w pracy, choc wiele zalezy od pracodawcy.
tarnoś
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 2 razy

Post autor: tarnoś »

A ja zapraszam na informe na UMCS.... zawsze będziesz miał kogoś znajomego z Forum

Co do przenosin na inny kierunek.... tak jak sam napisałeś jest to bardzo trudnei wymaga wiele pracy w 1. roku.... chyba że znasz dziekana
Awatar użytkownika
black_ozzy
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 16 razy

Post autor: black_ozzy »

A będzie ktoś studiował matme na Uniwersytecie Śląskim?? Raczej na politechnike się nie dostane - zawaliłem dzisiejszy egzamin a był stosunkowo łatwy...

kuch2r: a jak tobie dzis poszło? mam nadzieje że dobzre i że dostaniesz się na informatyke i bedzie o jedną osobe łatwiej się dostać
Margaretta
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: Margaretta »

a na US wyniki 19..=/

ps Gratulacje=)
Awatar użytkownika
kuch2r
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 9 razy

Post autor: kuch2r »

zrobilem 9/10 :/ nie ruszylem zadania 4 przekombinowalem . Jutro ostatni dzien...
Awatar użytkownika
black_ozzy
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 16 razy

Post autor: black_ozzy »

a to ładnie gratki ja 4 zrobiłem połowicznie bo jak doszłem do ostatniej formy to jak przenosiłem zapomniałem znak zmienić, a co za tym idzie reszta jest źle. Ja nie zrobiłem jesczze to z ekstremum i logarytmami (oczywiście jeszcze liczne błedy w innych zadaniach). ehh... ;(
paulgray
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: paulgray »

,Panowie i Panie: dawno się nie uśmiałem tak jak wczoraj: przychodzi do mnie spodziewany Pan Listonosz, wręcza polecony z Polibudy Krakowskiej, podpisuję itp, otwieram kopertę-a ze środka wypadają mi dwie kartki i blankiet pocztowy na przelew pieniędzy
z zaintrygowaniem zabrałem się za przeglądanie papierów in order to dowiedzieć się po cóż ten tajemniczy blankiet jest!
i cóż się okazało?? : otóż Polibuda zrobiła mały sprytny wybieg-taki swoisty gest-wyciagnięcie ręki w stronę biednych studentów: poleciła im wpłacić 105 zł za wpisowe
nie nooo-panowie w PK troszkę przesadzili-nie mówię tu że mają tragiczny poziom ale jest on na pewno niższy (mówię o informatyce) od tego prezentowanego przez UJ, AGH czy choćby Polibudę Śląską-a tam nikt mi nie kazał nic płacić
czy Wy też podostawaliście takie niespodzianki?:P
Awatar użytkownika
Zlodiej
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: Zlodiej »

paulgray,

105 ? A płaciłeś 80 zł za postępowanie rekrutacyjne ?
paulgray
Użytkownik
Użytkownik

Zlodiej, pewnie że płaciłem gdybym nie płacił to bym się nie rzucał
chociaż swoją drogą to na PK tylko papiery składałem-nie organizowali żadnych examów ani rozmów kwalif-więc kwota powinna być niższa-ale się już nie czepiam
chef
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: chef »

no niestety 105zł

ale ch.j juz to, dostalem sie na Budownictwo na PK oraz na AGH i wybiore jednak chyba to PK..

Byle by miec juz to za soba i jechac nad morze
Awatar użytkownika
Zlodiej
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: Zlodiej »

paulgray,

No to szczerze współczuje ... odbiło im totalnie ... Rozumiem 105 zł w tym 80 rekrutacyjne, 5 legitka i 20 na cos tam (nie wiem za co 20 uczelnie biorą), ale 185 to przegiecie :]
paulgray
Użytkownik
Użytkownik

nie no-z PK papiery wziąłem już parę dobrych dni temu-uczelnię traktowałem jako ostatnią deskę ratunku
a 20 zł to biorą jeszcze na UJ-cie na ubezpiecznie studenckie (chociaż mam kartę euro
Kylrad
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: Kylrad »

tarnoś pisze:A ja zapraszam na informe na UMCS.... zawsze będziesz miał kogoś znajomego z Forum

Co do przenosin na inny kierunek.... tak jak sam napisałeś jest to bardzo trudnei wymaga wiele pracy w 1. roku.... chyba że znasz dziekana
Decyzja podjęta. Papiery jutro znajdą się na MFI UMCS... a potem jak dobrze pójdzie spotkamy się na roku pozdrawiam i do zobaczenia
paulgray
Użytkownik
Użytkownik

ja już zapisany na AGH (jednak)
będę chyba teraz częstym gościem w krakowie, bo szukam mieszkania: BTW: może ma ktoś kawalerke do wynajęcia?
kaarol
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: kaarol »

plugawy mieszkan jest dosc troche. Jesli chcesz to moge ci pare linków podesła jak nie masz . Tez szukam kawalerki ale mysle chyba cos na poczatku sierpnia szukac. Hehe to za niedługo wpisowe bedzie wyszsze niz na prywatnych lol.
Zablokowany