matma ok a infa? :)
-
liu
- Użytkownik

1 j35735my n13z|ym1 h4x0r4m1.
A tak powaznie, to nie wiem co ma uzywany system operacyjny do bycia dobrym informatykiem.
A tak powaznie, to nie wiem co ma uzywany system operacyjny do bycia dobrym informatykiem.
-
arigo
- Użytkownik

lol jakby c++ i linux byly wyznacznikami jakosci znania sie na informatyce ktora okrelil liu
-
droopy
- Użytkownik

ja się uważam za lepszego z infy niż z matmy.... zresztą się na infe wybieram
a linuxa nie używam, mam winxp, c++ nie znam, poszłem w języki skryptowe i techniki www
a linuxa nie używam, mam winxp, c++ nie znam, poszłem w języki skryptowe i techniki www
-
tarnoś
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
To jeszcze pójdź w język polski (poszedłem )droopy pisze:poszłem w języki skryptowe i techniki www
A ja się wybieram na informę a nie znam C++ (dopiero zaczynam) i w Linuxie jestem tylko na poziomie użytkownika i nie mam go nawet zainstalowanego więc ze mnie D**A a nie informatyk (może pomyśle o innym kierunku )
-
kaarol
- Użytkownik

Nie wiem czy mozna być z..... z informatyki jak i z matmy te dziedziny są dość obszerne i trzeba skupic się na okreslonych częściach nie można moze nawet nie da się byc alfa i omegą we wszystkim. Pozatym trudno się siebie ocenia a i własie jak mowił arigo co ma system operacyjny do tego czy sie jest dobrym czy złym informatykiem. Używanie linuksa wcale nie nalezy do najgorszych więc nie moze byc miara wielkości człowieka.
-
marshal
- Użytkownik

a ja mam internet explorera w jednym palcu i umiem jeszcze oblsugiwas outlook expressa i gadu gadu
ogolnie taki haker jestem
ogolnie taki haker jestem
-
droopy
- Użytkownik

ja poszłem ty może poszedłeś....tarnoś pisze:To jeszcze pójdź w język polski (poszedłem )droopy pisze:poszłem w języki skryptowe i techniki www
(zawsze miałem problemy z tym... tak mnie wychowano i jakoś nie chce mi się zmienić)
Mam WinXP i Red Hata i którego nie umiem używać, znam po trochu C, C++, Javę i Pascala, ale nie umiem zrobić kwerendy w Accesie... | 4|/| t3h 5uxx0r
Aha, jak dobrze p[ójdzie to niedługo będę na 3 roku informy
EDIT: a matmę zaliczyłem cudem
-
marshal
- Użytkownik

droopy pisze: ja poszłem ty może poszedłeś....
(zawsze miałem problemy z tym... tak mnie wychowano i jakoś nie chce mi się zmienić)
-
icikosh
- Użytkownik

I co ma do rzeczy jakiego systemu...a może wielu używamy (my-towarzysz;),żeby nie było ze za kogoś mówię..) ? Do różnych zastosowań ? Czemu skupiać się na jednym ? Przecież to tylko narzędzie(jedno z wielu, te same cele można zrealizować wiekszością z nich).liu pisze:Z***bisci.
Poza tym,robo, tylko 'znać C++' to nie żaden wyznacznik, nauczysz samej składni równie dobrze hydraulika.
Heh przecież możesz być mistrzem assemblera i algorytmiki, nikt Ci wtedy nie podskoczy(jako programiście=>informatykowi) a o językach wyższego poziomu jak C++ możesz wogóle nie mieć pojęcia
[Dobra,chyba żeby przenosić kod między platformami, wtedy gorzej z assemblerem]
-
ktosia
- Użytkownik

wsumie wg. mnie infa się łaczy z matmą (przynajmniej na moim poziomie edukacji )
heh ja jakimś cudem mam 6 z infy i tylko temu że zrobiłam w visual (?) C++ kalkulator, hehe nawet nie jestem pewna co do nazwy tego programu
heh ja jakimś cudem mam 6 z infy i tylko temu że zrobiłam w visual (?) C++ kalkulator, hehe nawet nie jestem pewna co do nazwy tego programu
- My4tic
- Użytkownik

- Podziękował: 9 razy
HeheMam WinXP i Red Hata i którego nie umiem używać, znam po trochu C, C++, Javę i Pascala, ale nie umiem zrobić kwerendy w Accesie... | 4|/| t3h 5uxx0r
RH czy Aurox to typowe okinkowe/biurkowe systemy i zainstalować takiego Linuxa i używać jego na co dzień to nic wielkiego. Co innego Slackware czy Debian. Każdy system jest do czegoś przeznaczony i ma swoją "specjalizację". Windows jest systemem bardzo dobrym lecz do niektórych celów się nie nadaje. Tak samo z Linuksem. Choć wg mnie każdy "informatyk" powinien biegle posługiwać się jakimś Linuksem... Open your source... Open your mindA tak powaznie, to nie wiem co ma uzywany system operacyjny do bycia dobrym informatykiem.
No nie wiem. Wszystko co jest zapisane w C/C++ (czy w ogole w językach wysokich) można zapisać w Assemblerze a na pewno nie wszystko z assemblera da się wrzucić do C/C++ albo stwarza to duże trudności. Nie słyszałem jeszcze o jakimś "mistrzu assemblera i algorytmiki", który nie miał by pojęcia o językach wysokiego poziomu. Assembler to nie piaskownica - z samą łopatką nic nie zrobisz - trzeba mieć jeszcze grabkiHeh przecież możesz być mistrzem assemblera i algorytmiki, nikt Ci wtedy nie podskoczy(jako programiście=>informatykowi) a o językach wyższego poziomu jak C++ możesz wogóle nie mieć pojęcia
no commentja poszłem ty może poszedłeś....