II Kongres Młodych Matematyków Polskich
-
Dumel
- Użytkownik

- Podziękował: 60 razy
Bierze ktoś z Was może udział w ww. imrezie? O czym przygotowaliście referaty? Jak to wszystko wyglądało w zeszłym roku?
- enigm32
- Użytkownik

- Podziękował: 12 razy
Na temat I Kongresu informacje, program można znaleźć na stronie -->
Program tegorocznej imprezy nie został jeszcze opublikowany
Kod: Zaznacz cały
http://konmat.wmid.amu.edu.pl/old/str.htmlProgram tegorocznej imprezy nie został jeszcze opublikowany
Ja się wybieram :>
Tzn. tak się dowiedziałam w lipcu
I to tyle informacji, nikt nie mówił mi o żadnych referatach więc też mój się tam nie znajdzie
Mam nadzieję że będzie... ciekawie?
pzdr
Tzn. tak się dowiedziałam w lipcu
I to tyle informacji, nikt nie mówił mi o żadnych referatach więc też mój się tam nie znajdzie
Mam nadzieję że będzie... ciekawie?
pzdr
-
wakabaiashi
- Użytkownik

no to program kongresu już znany ja przynajmniej dostałem list, a i mojego referatu tam nie będzie, bo o niczym takim mi nie wiadomo xD
Heh do mnie ktoś przedwczoraj dzwonił z Poznania zapytać czy list doszedł a jego wciąż brak!
No ale who cares i tak wszystko jest na stronie www
No ale who cares i tak wszystko jest na stronie www
- Sylwek
- Użytkownik

- Podziękował: 160 razy
Ja też jadę
Ogólnie to link do strony o kongresie, gdyż jeszcze się nie pojawił:
Z tego co widzę, to Dumel wykłada teorię gier, soliter coś skrobnie o kombinatoryce - może się zbierzemy w grupę i zapoznamy się, proponowałbym forumowiczom być na tych wykładach, żeby się jakoś zorganizować.
Składam propozycję, żebyśmy się jakoś spotkali przy "herbatce" lub coś w tym stylu - jak coś mnie łatwo znaleźć . Pewnie i tak będzie jakaś gigantyczna wieczorna sesja ktulu, sposobności będzie co nie miara.
Pytanie następujące, kto jeszcze jedzie, ogląda ten temat, a nie wpisał się tu jeszcze? . Miło zawsze będzie kogoś skojarzyć z forum, więc proszę się nie bać tu pisać
Ogólnie to link do strony o kongresie, gdyż jeszcze się nie pojawił:
Kod: Zaznacz cały
http://konmat.wmid.amu.edu.pl/content/kongres.htmlZ tego co widzę, to Dumel wykłada teorię gier, soliter coś skrobnie o kombinatoryce - może się zbierzemy w grupę i zapoznamy się, proponowałbym forumowiczom być na tych wykładach, żeby się jakoś zorganizować.
Składam propozycję, żebyśmy się jakoś spotkali przy "herbatce" lub coś w tym stylu - jak coś mnie łatwo znaleźć . Pewnie i tak będzie jakaś gigantyczna wieczorna sesja ktulu, sposobności będzie co nie miara.
Pytanie następujące, kto jeszcze jedzie, ogląda ten temat, a nie wpisał się tu jeszcze? . Miło zawsze będzie kogoś skojarzyć z forum, więc proszę się nie bać tu pisać
-
andkom
- Użytkownik

Jeśli mi nic nie wypadnie, to też będę w Poznaniu, reprezentując swoją uczelnię (a więc jako "współorganizator").
Kojarzę kilka osób, które są na liście uczestników Kongresu, są na matematyka.pl, ale nie przyznało się, że wybiera się do Poznania.Pytanie następujące, kto jeszcze jedzie, ogląda ten temat, a nie wpisał się tu jeszcze? . Miło zawsze będzie kogoś skojarzyć z forum, więc proszę się nie bać tu pisać
Propozycja: Może dopiszemy sobie na identyfikatorach (zapewne będą)
matematyka.pl: +nick (login na matematyka.pl).
- Sylwek
- Użytkownik

- Podziękował: 160 razy
Jestem za.andkom pisze:Propozycja: Może dopiszemy sobie na identyfikatorach (zapewne będą)
-
Dumel
- Użytkownik

- Podziękował: 60 razy
ale mizerna jest przedpołudniowa sekcja B w sobotę- średnie, cechy podzielności, mnożenie - kto to wybierał ?!
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć na czym będzie polegał ten podział na sekcje?
Byłabym wdzięczna.
A co do identyfikatorów: w sumie się dużo nie udzielam, ale chętnie dopiszę nickname jeśli więcej osób będzie za
Byłabym wdzięczna.
A co do identyfikatorów: w sumie się dużo nie udzielam, ale chętnie dopiszę nickname jeśli więcej osób będzie za