Makrokierunek EiTI (ELKA) Progi punktowe
- oluch-na
- Użytkownik

- Podziękował: 21 razy
Ja wiem, ale nie powiemsers pisze:Ktoś wie może jakie były progi punktowe na semestry letnie i zimowe w latach 2006 i 2007?
Tak poważnie, to na semestr letni w 2006 było potrzeba 156, a w zimowym chyba ok. 140. Mam tam chłopaka
-
Human89
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Opłaca się iść na ten kierunek? Czemu właściwie nazywa się "makrokierunek" bo nie bardzo rozumiem:). Czy jak nie mialem wcześniej w ogóle do czynienia z elektroniką to sobie poradze ( po LO)? Z góry dzięki:)
[ Dodano: 4 Czerwca 2008, 19:59 ]
Zyje w ogóle ktoś na tym forum:P ?
[ Dodano: 4 Czerwca 2008, 19:59 ]
Zyje w ogóle ktoś na tym forum:P ?
-
Tordek
- Użytkownik

- Podziękował: 13 razy
zyje, ale trzeba jeszcze znac odpowiedz na to pytanie ;]
Z moich informacji (nie koniecznie bym sie nimi kierowal) powinienes dac sobie rade, jak prawie z kazdym innym przedmiotem z jakim bedziesz mial doczynienia na studiach... Z reguly wszystko jest do nauczenia sie na bierzaco, lub przy lekkim nadrabianiu brakow
Sa oczywiscie wyjatki od reguly ale mysle ze szeroko pojeta przez Ciebie "elektronika" do takowych nie nalezy:)
Z moich informacji (nie koniecznie bym sie nimi kierowal) powinienes dac sobie rade, jak prawie z kazdym innym przedmiotem z jakim bedziesz mial doczynienia na studiach... Z reguly wszystko jest do nauczenia sie na bierzaco, lub przy lekkim nadrabianiu brakow
Sa oczywiscie wyjatki od reguly ale mysle ze szeroko pojeta przez Ciebie "elektronika" do takowych nie nalezy:)
Witam,
Mam pytanko odnośnie tego kierunku.
Konkretnie chodzi mi o studentów, którzy zaczynają studia dopiero w lutym. Czy są oni wpisani na listę studentów już w październiku, czy dopiero w lutym?
Chodzi mi m.in. o to czy może się zdarzyć tak, że ktoś dostał się na ten kierunek (ale dopiero na ture zimową), a w październiku np. odezwało się do niego WKU, co wtedy?
Mam pytanko odnośnie tego kierunku.
Konkretnie chodzi mi o studentów, którzy zaczynają studia dopiero w lutym. Czy są oni wpisani na listę studentów już w październiku, czy dopiero w lutym?
Chodzi mi m.in. o to czy może się zdarzyć tak, że ktoś dostał się na ten kierunek (ale dopiero na ture zimową), a w październiku np. odezwało się do niego WKU, co wtedy?
-
legrajek
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Tutaj jest link do progów z 2006 i 2007 roku
... 6,268.html
Warto też się zastanowić nad innymi kierunkami. Jak wybierze się odpowiednie to płacą stypedndium ok 1000 zł / miesiąc
... rasowy.pdf
... 6,268.html
Warto też się zastanowić nad innymi kierunkami. Jak wybierze się odpowiednie to płacą stypedndium ok 1000 zł / miesiąc
... rasowy.pdf
- steal
- Użytkownik

- Podziękował: 6 razy
Warto dodać, że tylko 30 osób na daną uczelnię (nie ma znaczenia ilość wydziałów które są objęte tym programem) dostanie te stypendium. Pomyślmy jakie są realne szanse dostania go na PW...legrajek pisze:Warto też się zastanowić nad innymi kierunkami. Jak wybierze się odpowiednie to płacą stypedndium ok 1000 zł / miesiąc
-
betka
- Użytkownik

GRATULUJĘ! Zobaczymy się w październiku
Jakby ktoś jeszcze się dostał to niech się wpisze
Jakby ktoś jeszcze się dostał to niech się wpisze