Matura 2008
-
pomidorek47
- Użytkownik

Matura 2008
Witam wszystkich !!
Na sam pierw Gratuluję wszystkim wyników i zdania matur !
Postanowiłem zapostować aby zasięgnąć języka odnośnie szans w kwalifikacji na Infe na AGH (wydział EAiE - ten najbardziej oblegany). Moje wyniki to:
polak podst. 54%
ang roz. 73%
mat roz. 98%
Pytam dlatego że matematyka była rzeczywiście baardzo prosta i jest sporo ludzi z 100% - owymi wynikami itp. wiec sami rozumiecie. Wyliczłem 95.1% wskaźnika rekrutacji AGH, proszę o wasze opinie...
Pozdrawiam
[ Dodano: 2 Lipca 2008, 19:03 ]
btw. czy jestem tu jedynym Debian-userem ??
Postanowiłem zapostować aby zasięgnąć języka odnośnie szans w kwalifikacji na Infe na AGH (wydział EAiE - ten najbardziej oblegany). Moje wyniki to:
polak podst. 54%
ang roz. 73%
mat roz. 98%
Pytam dlatego że matematyka była rzeczywiście baardzo prosta i jest sporo ludzi z 100% - owymi wynikami itp. wiec sami rozumiecie. Wyliczłem 95.1% wskaźnika rekrutacji AGH, proszę o wasze opinie...
Pozdrawiam
-
Freddie
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
Matura 2008
Ech z 52% z matmy i 82 ang podst nie ma szans na AGH? 466 na 1000 to cienki wynik :/
A szczerze to matma w tym roku byla prosta jak nic :/ W porownaniu z poprzednimi latami to strasznie prosta i dziwie sie ze ludzie maja jakies pretensje do tego 1 zad jak to bylo ocyzwiste to tylko takie szukanie dziury w calym
Trezba poprawic ta matme i pojsc za rok na stosowana matme na AGH
A szczerze to matma w tym roku byla prosta jak nic :/ W porownaniu z poprzednimi latami to strasznie prosta i dziwie sie ze ludzie maja jakies pretensje do tego 1 zad jak to bylo ocyzwiste to tylko takie szukanie dziury w calym
Trezba poprawic ta matme i pojsc za rok na stosowana matme na AGH
Matura 2008
Nasze opinie na nic się zdadzą.pomidorek47 pisze:Witam wszystkich !!
polak podst. 54%
ang roz. 73%
mat roz. 98%
Pozdrawiam
Progi na pewno będą wysokie, ale jak wysokie? Tego nikt Ci nie powie.
Jak chcesz to ryzykuj. Przecież na jedną uczelnię nie składasz...
-
pomidorek47
- Użytkownik

Matura 2008
Dzięki za link. Progi znałem, w zeszłym roku stosunkowo niskie były, pytanie ile podskoczą ?
Wiesz zebrać trochę opinii i faktów i można zrobić juz jakąś statystykę.
dziękuję za odpowiedzi !
hmmm jak myślicie czy udział w Diamentowym Indeksie będzie brany pod uwagę ?(nie byłem laureatem ale finalistą...) albo ogólnie, udział w jakimkolwiek konkurise/olimpiadzie/zawodach z różnym osiągnięciem jest rozpatrywany (lub chociaż oglądany) podczas rekrutacji ?
Wiesz zebrać trochę opinii i faktów i można zrobić juz jakąś statystykę.
dziękuję za odpowiedzi !
hmmm jak myślicie czy udział w Diamentowym Indeksie będzie brany pod uwagę ?(nie byłem laureatem ale finalistą...) albo ogólnie, udział w jakimkolwiek konkurise/olimpiadzie/zawodach z różnym osiągnięciem jest rozpatrywany (lub chociaż oglądany) podczas rekrutacji ?
-
Zeratul
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Matura 2008
Wejdź na stronę UKR AGH, znajdź swój kierunek i wybierz "Olimpiady i konkursy" jako tryb rekrutacji. Znajdziesz tam listę konkursów, które dadzą Ci darmowe wejście na ten kierunek.pomidorek47 pisze:hmmm jak myślicie czy udział w Diamentowym Indeksie będzie brany pod uwagę ?(nie byłem laureatem ale finalistą...) albo ogólnie, udział w jakimkolwiek konkurise/olimpiadzie/zawodach z różnym osiągnięciem jest rozpatrywany (lub chociaż oglądany) podczas rekrutacji ?
W każdym razie - finalista z Diamentu nic nie daje.
-
pomidorek47
- Użytkownik

Matura 2008
no to lipton...
hmm, a wiecie kiedy wyniki matur zostaną przesłane na uczelnie tym systemem KRM ?
bo narazie cisza i zaczynam sie zastanawiać czy sie nie przespacerować ze świadectwem na uczelnie
hmm, a wiecie kiedy wyniki matur zostaną przesłane na uczelnie tym systemem KRM ?
bo narazie cisza i zaczynam sie zastanawiać czy sie nie przespacerować ze świadectwem na uczelnie
- M Ciesielski
- Użytkownik

- Podziękował: 44 razy
Matura 2008
chodziło o mój wynik z matematyki przypadkowa gra słów.Majdan pisze:To do mojego postu? Czy Twoich wyników? ;]baQs pisze:szczerze mówiąc cieniutko ; )
-
karol123
- Użytkownik

- Podziękował: 102 razy
Matura 2008
czesc , jeszcze jestem w liceum ( od wrzesnia zaczne 2 klase )
chodze na profil mat-fiz-inf
z matmy zazyczaj wszystko rozumiem a jak czegos nie rozumiem to zazywczaj to olewam...
no i niestety mialem 4 na koniec 1 klasy a bardzo bym chcial zdac mature z mateamtyki i fizyki rozszezona aby sie dostac na PP...
ktos mi moze podpowie jak mnie zmotywowac do nauki ponad program nauczania?
ile sie uczyc w wakacje matmy i czeog przedewszystkim?
to moj 1 post na forum tazke badzcie wyrozumiali
pozrdrawiam.
chodze na profil mat-fiz-inf
z matmy zazyczaj wszystko rozumiem a jak czegos nie rozumiem to zazywczaj to olewam...
no i niestety mialem 4 na koniec 1 klasy a bardzo bym chcial zdac mature z mateamtyki i fizyki rozszezona aby sie dostac na PP...
ktos mi moze podpowie jak mnie zmotywowac do nauki ponad program nauczania?
ile sie uczyc w wakacje matmy i czeog przedewszystkim?
to moj 1 post na forum tazke badzcie wyrozumiali
pozrdrawiam.
-
Human89
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Matura 2008
Moja podpowiedz. Nie ucz sie w wakacje tylko odpoczywaj. Ucz sie systematycznie, staraj sie rozumiec tego co sie uczysz. Kup jakis zbior z zadaniami maturalnymi np. Kiełbasę. Ja w 1 i 2 klasie bardzo malo się uczylem matmy( mialem 4 zawsze). Wzialem sie ostro dopiero w 3 klasie no i 96 %, wiec nie warto kuc sie w wakacje. Co do fizyki to tak samo. Jak masz kase to wez korepetycje w 3 klasie i powinno wystarczyc. Oczywiscie mase zadan. Praktyka czyni mistrza