[rekrutacja 2005] Testy na UW
Witam, radze sobie z tymi testami w 90% poza 3ma dzialami: kombinatoryka i prawdopodobienstwo, gemoetria i stereometria, te 3 dzialy kompletnie mnie rozkladaja, jak sie z nich najlepiej przygotowac i czy te niecale 2 miesiace wystarcza?
Ostatnio zmieniony 13 lip 2006, o 12:18 przez Stnkk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zlodiej
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Stnkk,
Testy ? Hmmm najlepiej przydałoby się przerobić te testy co już były ... Mam nawet ksiązeczke z UW ... Nie zdajesz nowej matury ? Ogólnie to sie szybkość liczy wiec robic zadanka i jeszcze raz zadanka ...
Testy ? Hmmm najlepiej przydałoby się przerobić te testy co już były ... Mam nawet ksiązeczke z UW ... Nie zdajesz nowej matury ? Ogólnie to sie szybkość liczy wiec robic zadanka i jeszcze raz zadanka ...
No wlasnie robie teraz mam stara mature w tamtym roku powiedzmy ze sporo mi zabraklo dokladnie 10punktow w tym roku chce jeszcze raz sprobowac i wlasnie wtamtym wylozylem sie na tych 3ch dzialach, bo reszte wszystko trzaskalem, a teraz jeszcze po 2ch semestrach analizy i algebry oraz dyskretnej jest lepiej tyle ze nie mialem niestety prawdopodobienstwa i dalej sie go obawiam.