Czy może ktoś wie jakie były progi w ostatnich latach?
W 2009 zdaje maturę, planuję zdawać na niej matmę i wos (klasa społeczna z hist, wosem i matma). Nietety tak się złożyło, że w gim nie interesowałam się na tyle mocno matmą, żeby wybrać klasą matematyczną. Teraz chcę to nadrobić, bo uwielbiam matmę.
Na gosp. przestrzenna w tym roku wymagają: mat, fiz(mój zamiennik to wos) i ang. Poradzę sobie?
Gospodarka Przestrzenna na PW
- Wicio
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
Na Politechnikę Warszawska w tym roku biorą : matę, gegrę i język obcy - tzn. za te przedmioty masz najlepszy przelicznik. Ja właśnie chyba się tam wybieram w tym roku mam nadzieję,że sie dostanę
- oluch-na
- Użytkownik

- Podziękował: 21 razy
z tego co mi wiadomo:
matma 1,0
fizyka 0,75 (zamienniki: biologia, chemia, geografia, informatyka i mój wos - możliwe, że ma inny przelicznik)
j. obcy 0,25
Najbardziej zalezy mi na tym, żeby za rok niczego nie zmieniali w zasadach rekrutacji. Chciałabym się dowiedzieć jakie były progi punktowe, więc jakby co do daj znać jak przebiegała rekrutacja
Heee? oboje jesteśmy z Wyszkowa pewnie klasa mat-geo
matma 1,0
fizyka 0,75 (zamienniki: biologia, chemia, geografia, informatyka i mój wos - możliwe, że ma inny przelicznik)
j. obcy 0,25
Najbardziej zalezy mi na tym, żeby za rok niczego nie zmieniali w zasadach rekrutacji. Chciałabym się dowiedzieć jakie były progi punktowe, więc jakby co do daj znać jak przebiegała rekrutacja
Heee? oboje jesteśmy z Wyszkowa pewnie klasa mat-geo
- Wicio
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
Właśnie nie klasa mat-geo ;p lingwistyczna ;p ale zdawana mata i gegra rozszerzona a Ty jaka klasa?
Na pewno taki nie jest przelicznik geografia ma 1 a nie 0,75 ;p
Na pewno taki nie jest przelicznik geografia ma 1 a nie 0,75 ;p
- oluch-na
- Użytkownik

- Podziękował: 21 razy
Ja jestem w klasie społecznej tworzymy off-topic 
Sprawdziłam już, dziś znalazłam dokument z przelicznikami na stronce PW:
mata, geo lub wos mają 1,0; pozostałe 0,75, a j.obcy ma 0,25
Sprawdziłam już, dziś znalazłam dokument z przelicznikami na stronce PW:
mata, geo lub wos mają 1,0; pozostałe 0,75, a j.obcy ma 0,25
Nie dostałam się teraz szukam innej szkoły, gdzie mogę studiować gp. Czy słyszeliście coś o Wyższej Szkole Przedsiębiorczości i Rozwoju Regionalnego? Widziałam ich stronę i oferta zachęcająca. Niskie czesne i wykładowcy z SGGW, tylko to jest kawałek pod Warszawą:(