Witam
Już kilka wątków pod spodem podobnych jest ale chcialem się jeszcze ja zapytać
Nie wiem jakie studia wybrać :/ Wiem że coś związanego z informatyką, myśle również o automatyce i robotyce. Koncze w tym roku technikum (technik mechatronik) więc na AiR myśle że już jakaś bardzo podstawowa wiedza by była. Z informatyki też brałem udział w II etapie OI.
Gdzie bym sie miał szanse dostać ? Raczej myśle o politechnice bardziej niz o uniwersytecie.
z matury z maty rozszerzonej licze tak na 80-86% a angielski na podstawie ok 60% :/ Gdzie bym sie mial szanse dostac z takimi wynikami ? Wiem ze na politechnike Wrocławską raczej ciezko bo tam biorą mate + infe :/ Więc na infe to jak liczylem to tylko 1 wydział. No chyba ze AiR. Nie wiecie moze jakie byly progi punktowe do Gliwic na politechnike Śląską... albo AGH ? Albo jak z politechniką krakowską albo jakies inne uczelnie? (Chodzi mi raczej o te bardziej na południu)
Jakie studia?
- angel-of-fate
- Użytkownik

- Podziękował: 15 razy
-
AdamF
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
Jakie studia?
A jak z politechniką śląską ? Uczy sie tam może ktoś ?
Na informatyce ciężko albo na automatyce i robotyce ? Z fizyki da rady nadrobić zaleglosci ? Bo wszkole podstawe mialem :/ I jakie byly progi punktowe 80% wystarczyloby rok temu na infe (z maty rozsz)?
[ Dodano: 30 Czerwca 2008, 19:14 ]
Gdzie moge liczyć że się dostane na infe z takimi wynikami:
mata rozsz - 92%
infa rozsz - 69%
ang podst - 64%
Jak narazie zlorzylem papiery na Politechnike Śląską.
Moze mi ktos powiedziec jak jest na politechnice krakowskiej ? Lepiej niż na śląskiej ? Albo z tymi wynikami na jakieś inne studia ? (techniczne)
Na informatyce ciężko albo na automatyce i robotyce ? Z fizyki da rady nadrobić zaleglosci ? Bo wszkole podstawe mialem :/ I jakie byly progi punktowe 80% wystarczyloby rok temu na infe (z maty rozsz)?
[ Dodano: 30 Czerwca 2008, 19:14 ]
Gdzie moge liczyć że się dostane na infe z takimi wynikami:
mata rozsz - 92%
infa rozsz - 69%
ang podst - 64%
Jak narazie zlorzylem papiery na Politechnike Śląską.
Moze mi ktos powiedziec jak jest na politechnice krakowskiej ? Lepiej niż na śląskiej ? Albo z tymi wynikami na jakieś inne studia ? (techniczne)