[LIX OM] - Etap II
-
MarcinT
- Użytkownik

- Podziękował: 4 razy
[LIX OM] - Etap II
ja tylko powiem ze za brak kontrprzykładu nie obcinali , bo nie miałem i dostalem 6. Moze źle sformuowałeś odpowiedź bez za znaczenia po prostu ze istnieją takie ułożenia dla których można dojść do zer nie wiem (chociaż to bzdura bo przeciez wystarczy wziąć gotową tablice z samymi zerami )
[LIX OM] - Etap II
Mam takie pytanie. Czy to, że napisali na stronie om, że zakończyli rozpatrywanie odwołań a na liście finalistów są nadal 124 osoby należy odbierać jako znak, że wszystkie odwołania zostały rozpatrzone negatywnie?
-
Dumel
- Użytkownik

- Podziękował: 60 razy
[LIX OM] - Etap II
,,Zakończyliśmy rozpatrywanie odwołań. Niedługo pojawią się odpowiedzi na nie. Będzie można zapoznać się z nimi po wpisaniu kodu uczestnika na stronie z wynikami. "
czyli teraz chyba wklepują wyniki do neta, bo dziwne by to było gdyby najpierw zajęli się listą, a potem poinformowaniem odwołujących się
czyli teraz chyba wklepują wyniki do neta, bo dziwne by to było gdyby najpierw zajęli się listą, a potem poinformowaniem odwołujących się
-
tom_ash777
- Użytkownik

[LIX OM] - Etap II
No i znowu przekraczają termin.. Ale może za to napiszą wszystkim porządną odpowiedź Żeby człowiek przynajmniej wiedział dlaczego się nie dostał
[LIX OM] - Etap II
Widzialem tu kilka osob z Krakowa wiec mam pytanie, ktorym pociagiem jedziecie ? Niestety nie jestem ani z V ani z II a chcialbym sie dolaczyc ;] Jesli ktos z innego miasta z forum jedzie przez Krakow tez prosilbym o podanie
-
TheButcher
- Użytkownik

[LIX OM] - Etap II
Co to za dziadowska organizacja z tymi odwołaniami, nie ma i nie ma. Przecież finał już w środę - jeszcze nie zdążą dać odwołąń przed finałem i nie pojadą na niego osoby, które przeszły
A może nikt nie przeszedł?? Dlaczego nic nie napisali na stronie, tylko bezsensowny komunikat, że sprawdzili? Super, ale tu ludzie czekają, tracą cenny czas i nerwy aby dowiedzieć się o werdykt komisji odwoławczej.
[ Dodano: 4 Kwietnia 2008, 21:56 ]
Kto się dostał?
A może nikt nie przeszedł?? Dlaczego nic nie napisali na stronie, tylko bezsensowny komunikat, że sprawdzili? Super, ale tu ludzie czekają, tracą cenny czas i nerwy aby dowiedzieć się o werdykt komisji odwoławczej.
[ Dodano: 4 Kwietnia 2008, 21:56 ]
Kto się dostał?
-
tom_ash777
- Użytkownik

[LIX OM] - Etap II
No cóż, ja chyba nie. Nikt nie dzwonił, ani maili żadnych nie ma...Tylko kiedy będą e odpowiedzi? A listy ciągle nie poszerzyli, więc pozostanie to chyba niewiadomą. Ale jak do tej osoby zadzwonili, to wie całe 3 dni przed wyjazdem