Próbna matura
- adash
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Próbna matura
Heh... No u mnie w szkole i klasie tez nie za dobrze poszlo... Odnaleziono prawdopodobnie 2 bledy... Przyznam ze tez jestem troche zalamany... Mi najwieksza trudnosc sprawilo zadanko ze stereometrii i rachunku prawdopodobienstwa.. Troche trudnawa byla, ale poczekamy na opinie innych. Moze tylko nam sie tak wydaje
Próbna matura
czesc wszystkim,u mnie tez ludzie narzekaja...rzeczywiscie dowalili dosyc trudna....jak taka bedzie glowna to strach pomyslec
- AgnieszkaP
- Użytkownik

- Podziękował: 9 razy
Próbna matura
Mi się zadania wydały całkiem przystępne, poza ostatnim zadaniem pkt b)... A i chyba miało nie być funkcji wykładniczej i logarytmów a były...
-
Abrakadabra1
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
Próbna matura
Miały być ale mocno okrojone. I wszystko sie zgadza.
Może mi ktoś powiedzieć jak brzmiało polecenie z zadania 1? To o tych liczba a b i c? Bo chyba sobie zmieniłam jedną daną :O
Może mi ktoś powiedzieć jak brzmiało polecenie z zadania 1? To o tych liczba a b i c? Bo chyba sobie zmieniłam jedną daną :O
-
Abrakadabra1
- Użytkownik

-
Abrakadabra1
- Użytkownik

Próbna matura
Uff... no to mi ulżyło !!!!!! Dzięki
Tylko zastanawiam sie jakim cudem koleżanki miały "3 razy większ". Jakieś różne arkusze były czy co?
Tylko zastanawiam sie jakim cudem koleżanki miały "3 razy większ". Jakieś różne arkusze były czy co?
- AgnieszkaP
- Użytkownik

-
Abrakadabra1
- Użytkownik

- AgnieszkaP
- Użytkownik

-
LySy007
- Użytkownik

- Podziękował: 107 razy
Próbna matura
Jeżeli chodzi o poziom. to większość osób jest mocno podłamana. Ja osobiście spodziewałem się, że ta matura będzie sporo trudniejsza niż ta z OPERONu, ale że nie aż tak. Uważam, że poziom był wysoki. Poszło mi dosyć dobrze. A to, że poziom wysoki to według mnie nie jest złe, gdyż jak zrobią taką w maju, to progi na uczelniach się obniżą.
Według mnie było strasznie mało czasu. Robiłem zadania tak na spokojnie. W dwóch zrobiłem głupie błędy i musiałem później poprawiać rozwiązania i straciłem na to trochę czasu. No i w konsekwencji brakło mi jakichś 2-3 minut na podpunkt b w ostatnim zadaniu.
[ Dodano: 6 Marca 2008, 15:13 ]
Pamięta może ktoś wynik z tego zadania z tym czworokątem, co trzeba było obliczyć pole?
Prawdopodobnie to będę miał źle, bo wyszedł mi strasznie skomplikowany wynik. Nawet go nie napiszę bo był tak głupi, że nie pamiętam.
Według mnie było strasznie mało czasu. Robiłem zadania tak na spokojnie. W dwóch zrobiłem głupie błędy i musiałem później poprawiać rozwiązania i straciłem na to trochę czasu. No i w konsekwencji brakło mi jakichś 2-3 minut na podpunkt b w ostatnim zadaniu.
[ Dodano: 6 Marca 2008, 15:13 ]
Pamięta może ktoś wynik z tego zadania z tym czworokątem, co trzeba było obliczyć pole?
Prawdopodobnie to będę miał źle, bo wyszedł mi strasznie skomplikowany wynik. Nawet go nie napiszę bo był tak głupi, że nie pamiętam.