REKRUTACJA PW EITI - informatyka
-
k_burza
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
Bo nie chce zbytnio zagłębiać się w programowanie, te wszystkie algorytmy, przeraża mnie to . A że lubię też fizykę,elekronikę, to czemu nie EiTI.. Jak mój wynik z matury wystarczy żeby się tam dostać to pójdę, a jeśli nie to z równie wielką satyftakcją pójde na makro lub MiNi
-
Astrober
- Użytkownik

Z tego, co wiem, to na informatykę na MINI próg jest zwykle wyższy niż na informatykę na EITIk_burza pisze:Jak mój wynik z matury wystarczy żeby się tam dostać to pójdę, a jeśli nie to z równie wielką satyftakcją pójde na makro lub MiNi
A dlaczego raczej wolałbym iść na polibudę niż na uniwersytet? Bo podobnie jak @k_burza interesuje mnie również fizyka, elektronika itp., a tego na pewno będzie więcej na PW niż na UW
-
k_burza
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
No liczę na to że będzie z obydwu ponad 80%, ale ile ponad 80 tego nie wiem, więc się "boje", chociaż nie nazwałbym tego strachem, bo jak mówię gdzie bym nie poszedł to i tak będę zadowolony. Na eiti jest może i więcej programowania, ale nepewno jest inne jakościowo niż na mini. Nie mówię że gorsze, po prostu inneprofesorq pisze:a ile naliczyles pkt ze boisz sie ze nie dostaniesz sie??
czy ja wiem na eiti jeszcze wiecej programowania jest ;]
-
Reaper
- Użytkownik

- Podziękował: 7 razy
Dobra, widzimy się w październiku! Dostałem się na MiNI! Mam 98 z matmy i 92 z fizyki. Kogo tam jeszcze spotkam?
- Plant
- Użytkownik

Znaczy sie, jesteś pewny odstania się? Ja mam 98 mat. i 87 fiza. Ciekawe jak bardzo progi pójdą do góry..Reaper pisze:Dostałem się na MiNI!
-
Semyazz
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Widzę ze opinie na temat EiTi i MINI są trochę podzielone ;] ehm... a takie pytanie ... może późno się orientuje ;D ale na czym polega ten system semestralny? ze jedni zaczynają od października a drudzy od lutego? Jak to wyglada dokładnie? ;]
-
Arnvald
- Użytkownik

Myślicie, że na MiNI będą wyższe progi niż na EiTI? Skoro na EiTI w zeszłym roku był 167 to aż się boję pomyśleć jakie mogą być na MiNI :/
- Plant
- Użytkownik

Arnvald pisze:zeszłym roku był 167
Napisałem tak z pamięci, ale informacje brałem z (podane przez greey10) Jest tam 157.. Na MiNI 172.
-
Ambi
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
mam 184,8 pkt PW. wiec przyjmą mnie zapewne wszędzie. Tylko wciąż nie wiem mini czy eiti..
Z watu zrezygnowałem jak zobaczyłem, że studia 2 stopnia są narazie tylko niestacjonarne. To chore!
Z watu zrezygnowałem jak zobaczyłem, że studia 2 stopnia są narazie tylko niestacjonarne. To chore!
-
Nobody
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Cholera, też się wybieram na MINI, ale może zabraknąć bo mat 100, fiz ledwie 77. Obym się tylko załapał a jak nie to zostanie Wrocław i WiZ na PWr