Matmix 2006/2007
-
palazi
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Matmix 2006/2007
Pojawił się już odp. na stronie głównej do ostatniego (XIII) zestawu zadań, kto z was ma maksa do tej pory i wybiera się na finał?
p.s. jak do tej pory ja miałem @l dobrze, profesorq, ty też? Ktoś jeszcze? ciekawe ile osób będzie w finale przyznam że nie traktuje poważnie tego konkursu, ale nie szkodzi sprobować ...
p.s. jak do tej pory ja miałem @l dobrze, profesorq, ty też? Ktoś jeszcze? ciekawe ile osób będzie w finale przyznam że nie traktuje poważnie tego konkursu, ale nie szkodzi sprobować ...
-
gig27
- Użytkownik

- Podziękował: 13 razy
Matmix 2006/2007
No to wiedzę że ja też ma MAX w II kategorii... więc bedzie imprezAA Ciekawe kto wyjedzie z laptopem...
Matmix 2006/2007
A powysyłali wam już zawiadomienia na e-mial'e?? Czy narazie opieracie się tylko na prawidłowych odpowiedziach?
No to po odpowiedziach wychodzi na to, że też mam maksa.
No to po odpowiedziach wychodzi na to, że też mam maksa.
Matmix 2006/2007
Czytam i czytam i dzisiaj w końcu się zarejestrowałem.
Zachowujecie się tak jakbyście mieli muchy w nosie. Jeżeli konkurs nie jest godzien byście w nim uczestniczyli to nie uczestniczcie. Wiem, że do tego zdania można się przyczepić pod wieloma względami i zaraz będzie cytowane, ale mi chodzi o to, że mogę się założyć, że wy wszyscy (maxowicze, którzy się wahają) nie możecie się już doczekać finału. A to wasze całe marudzenie to budowanie jakiegoś dziwacznego image.
Ja nie mam maxa. Brakuje mi kilku punktów, ale i tak mam nadzieję, że się dostanę.
I jeszcze jedno maxowicze. Wieszać psy to łatwo. A czy kotoś odszczeka swoje słowa. Płynnie przeszliście nad tym do porządku dziennego.
Mam nadzieję - do zobaczenia na finale. Bo wy to na 100% przyjedziecie, a mnie nie wiem czy zaproszą.
Zachowujecie się tak jakbyście mieli muchy w nosie. Jeżeli konkurs nie jest godzien byście w nim uczestniczyli to nie uczestniczcie. Wiem, że do tego zdania można się przyczepić pod wieloma względami i zaraz będzie cytowane, ale mi chodzi o to, że mogę się założyć, że wy wszyscy (maxowicze, którzy się wahają) nie możecie się już doczekać finału. A to wasze całe marudzenie to budowanie jakiegoś dziwacznego image.
Ja nie mam maxa. Brakuje mi kilku punktów, ale i tak mam nadzieję, że się dostanę.
I jeszcze jedno maxowicze. Wieszać psy to łatwo. A czy kotoś odszczeka swoje słowa. Płynnie przeszliście nad tym do porządku dziennego.
adrian1 pisze:cóż widze że tak samo jak w tamtym roku interpretacja zadań jest dziwna i ostrzegam żadne odwołania nic nie dadzą zadania są "nieomylne" tak samo jak organizatorzy jednym słowiem to jest konkurs tu nie trzeba myśleć
Adrian1 to jakiś urażeniec (wystarczy poczytać tu jesgo wypowiedzi - wykorzysta wszytsko by skrytykować) ale wypowiedzi DEXia się dziwie.DEXiu pisze:Nie będę używał wulgarnego języka do określenia tych "nieomylnych organizatorów". Cóż, nie od dziś wiadomo, że niektórzy nauczyciele są strasznie pewni siebie i nie przyznają się do błędów
Mam nadzieję - do zobaczenia na finale. Bo wy to na 100% przyjedziecie, a mnie nie wiem czy zaproszą.
-
bullay
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Matmix 2006/2007
A moze wyobraz sobie taka sytuacje, ze nie jestem z wawy i za bardzo nie widze, bo co mam jechac na konkurs z ktorego dyplom nic mi nie da. To tylko strata czasukaktus3 pisze:Czytam i czytam i dzisiaj w końcu się zarejestrowałem.
adrian1 pisze:cóż widze że tak samo jak w tamtym roku interpretacja zadań jest dziwna i ostrzegam żadne odwołania nic nie dadzą zadania są "nieomylne" tak samo jak organizatorzy jednym słowiem to jest konkurs tu nie trzeba myślećAdrian1 to jakiś urażeniec (wystarczy poczytać tu jesgo wypowiedzi - wykorzysta wszytsko by skrytykować) ale wypowiedzi DEXia się dziwie.DEXiu pisze:Nie będę używał wulgarnego języka do określenia tych "nieomylnych organizatorów". Cóż, nie od dziś wiadomo, że niektórzy nauczyciele są strasznie pewni siebie i nie przyznają się do błędów
-
adrian1
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Matmix 2006/2007
urażeniec? możesz zdefiniować dokładniej to słowo? bo nie mam sie do czego przyczepićAdrian1 to jakiś urażeniec (wystarczy poczytać tu jesgo wypowiedzi - wykorzysta wszytsko by skrytykować) ale wypowiedzi DEXia się dziwie.
o finale zapomnij max max i jeszcze raz max
a i jeszcze jedno niczego nie "odszczekam" bo nie widze powodu dla którego miałbym to robić (swoją drogą szczekać nie umiem)
- DEXiu
- Użytkownik

Matmix 2006/2007
Swojej wypowiedzi nie "odszczekam" (zresztą nie lubię tego określenia) - mogę jedynie przyznać się, że nieco mnie poniosło. Gniewać się na niesprawiedliwość - rzecz ludzka, jednak tym razem nie było to konieczne, bo organizatorzy zachowali się uczciwie reagując na apele uczestników.
Natomiast co do samego wyjazdu również nie mam pewności, gdyż mimo wszystko tłuc się przez pół Polski ze świadomością, że w najlepszym wypadku przywiezie się dyplom (nie wspominając, że finał będzie na dwa dni przed datą ewentualnego wyjazdu na OM, choć i tu nie chciałbym zapeszać oceniając swoje szanse), nie jest radosną perspektywą. Zobaczymy jak będzie.
Natomiast co do samego wyjazdu również nie mam pewności, gdyż mimo wszystko tłuc się przez pół Polski ze świadomością, że w najlepszym wypadku przywiezie się dyplom (nie wspominając, że finał będzie na dwa dni przed datą ewentualnego wyjazdu na OM, choć i tu nie chciałbym zapeszać oceniając swoje szanse), nie jest radosną perspektywą. Zobaczymy jak będzie.
Matmix 2006/2007
Huraaaaaaa! Jestem na stronie konkursu!!! Co prawda sprawdziłem maila i nic tam jeszcze nie mam, ale skoro mnie wymienili to chyba się dostałem?
I pomyśleć, że jeszcze wczoraj usłyszałem:
Za odszczekiwanie przepraszam. Tak jakoś mi się szczekneło
[ Dodano: 22 Marzec 2007, 09:58 ]
Zapomniałem dodać, że można było nie udzielić odpowiedzi na nawet 4 zadania i i tak jest się w finale.
I pomyśleć, że jeszcze wczoraj usłyszałem:
Jeżeli zawsze z taką pewnością wypowiadasz się na tematy o których nie masz pojęcia i się mylisz to rzuca zupełnie inne światło na:adrian1 pisze:o finale zapomnij max max i jeszcze raz max
A swoją drogą to po co pisałeś odwołanie skoro miałeś maxa i pewny udział w finale?adrian1 pisze:mam rację bo w tamtym roku pisałem i odwołania nie uwzględnili w dodatku oskarżyli moją szkołe(tzn. że mnie też) o to że się konsultujemy
w ramach protestu nie wysłałem ostatniej serii więc zrezygnowałem z finału bo miałem wszystko dobrze w tym roku nie biorę za to udziału zraziłem się do tego konkursu
Za odszczekiwanie przepraszam. Tak jakoś mi się szczekneło
[ Dodano: 22 Marzec 2007, 09:58 ]
Zapomniałem dodać, że można było nie udzielić odpowiedzi na nawet 4 zadania i i tak jest się w finale.
-
*Kasia
- Użytkownik

- Podziękował: 62 razy
Matmix 2006/2007
Taaa, jasne...Regulamin Matmixa pisze:Do II etapu konkursu przechodzi po 15 uczniów z każdej kategorii, którzy zdobyli największą liczbę punktów lub wszyscy uczestnicy, którzy zdobędą maksymalną liczbę punktów.