Hm, w tamtym roku w każdym razie nie przysyłali, na miejscu można było poznać punktację. Zapewne w tym roku będzie tak samo*Kasia pisze:A czy w lubelskim dostaje się swoje wyniki?
I jak po I etapie?
I jak po I etapie?
-
adrian1
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
I jak po I etapie?
witam Cie tak w łódzkim wysyłją do szkoły i powinny już dojśćLewy pisze:Witam wszystkich!
Wie ktoś może czy z okręgu łódzkiego wysyłają dokładne wyniki??
- mariusz_bpl
- Użytkownik

I jak po I etapie?
w zeszlym roku mialem cos pomiedzy 72 a 60 w losowych zadanaich mialem 5 pkt
w tym roku mi sie nie chce sprawdzac ale pisalem mneij starannanie niz w zeszlym wiec pewnie gorzej , ale u nas jest z tym zabawnie np kumple dostal 2 pkt za zadanie ktorego nie oddal
co do drugiego etapu to jak drastycznie obniza poziom to spooooro ludzi bedzie miec blisko maxa , sam nie wiem jak to mozliwe ze w ostatnich dwoch latach prog byl 10 i 12,
jak dla mnie t lepiej robic final dla 60 osob co maja chociaz powyzej 18 niz dla 120 co maja 12
w tym roku mi sie nie chce sprawdzac ale pisalem mneij starannanie niz w zeszlym wiec pewnie gorzej , ale u nas jest z tym zabawnie np kumple dostal 2 pkt za zadanie ktorego nie oddal
co do drugiego etapu to jak drastycznie obniza poziom to spooooro ludzi bedzie miec blisko maxa , sam nie wiem jak to mozliwe ze w ostatnich dwoch latach prog byl 10 i 12,
jak dla mnie t lepiej robic final dla 60 osob co maja chociaz powyzej 18 niz dla 120 co maja 12
-
Czesio
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
I jak po I etapie?
Łatwiej Ci mówić z Twojej perspektywy. Jak dla mnie 12 ptk. jest fair, bo i tak teoretycznie przechodzą najlepsi. Skorzystam z okazji i zapytam się: Jak wyglądają zawody ind. w Zwardoniu? jak to wygląda czasowo?
- mariusz_bpl
- Użytkownik

- Plant
- Użytkownik

I jak po I etapie?
Otóż to. Czytam tutaj, że znacie dokładne punktacje swoich zadań, a u my wiemy tylko kto się dostał.. Szkoda, chociaż nie to najważniejsze..