całka stochastyczna

Mathematica, Matlab, Statistica, LaTeX i wszelkiego rodzaju oprogramowanie przydatne matematykowi w pracy. Miejsca w sieci poświęcone zagadnieniu.
zyrafka
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 62
Rejestracja: 24 maja 2013, o 15:26
Płeć: Kobieta
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 1 raz

całka stochastyczna

Post autor: zyrafka »

Cześć!
Możecie mi pomóc wygenerować wykres funkcji w Matlabie
\(\displaystyle{ K(t)=\int_{0}^t (t-s)^{\alpha}E_{\alpha,\beta}(t-s)^{\alpha}dW(s)}\) ?
gdzie\(\displaystyle{ E_{\alpha,\beta}}\)- funkcja Mittaga-Lefflera, a W(s) proces Wienera
ODPOWIEDZ