Cześć! Jestem uczniem drugiej klasy technikum na kierunku informatycznym. Za 2 lata mam zamiar przystąpić do matury rozszerzonej z matematyki, dlatego juz teraz chcialbym cos w tym kierunku robic! Mam do Was kila pytań:
1) Jak mam rozpocząć przygotowania do matury;
2)Gdzie moge w internecie dostac zbiory zadan, testy, arkusze egzaminacyje,i to co jest wymagane na maturze itp
3)Jakie książki(zbiory zadan) polecacie!
Jednym słowem powiedzcie krok po kroku co mam robic, by zdac na dobrym poziomie mature !
Pozdrawiam!
Przygotowania do matury
- Vixy
- Użytkownik
- Posty: 1830
- Rejestracja: 3 lut 2006, o 15:47
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: z gwiazd
- Podziękował: 302 razy
- Pomógł: 151 razy
Przygotowania do matury
przedewszystkim to musisz codziennie zadania rozwiazywac my wiele ci nie pomozemy , jedynie co to mozesz walnac jakies zadanko na forum z ktorym masz problem polecam zbiór z operonu i kiełbasy
-
- Użytkownik
- Posty: 281
- Rejestracja: 30 wrz 2007, o 15:15
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Tychy
- Podziękował: 5 razy
- Pomógł: 21 razy
Przygotowania do matury
Co prawda matury jeszcze nie pisałem, ale od lat wszyscy uważają, że gwarancja sukcesu to następujące pozycje (sam z nich korzystam i jestem bardzo zadowolony).
[url=http://www.wnt.pl/product.php?action=0&prod_id=87&hot=1]link3[/url]
[url=http://www.wnt.pl/product.php?action=0&prod_id=87&hot=1]link3[/url]
-
- Użytkownik
- Posty: 174
- Rejestracja: 13 mar 2006, o 20:44
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Nowogard
- Podziękował: 33 razy
- Pomógł: 10 razy
Przygotowania do matury
Zgadza się te książki są napisane w bardzo przejrzysty sposób i pomagają się dobrze przygotować do egzaminu maturalnego. Polecam oczywiście również książkę pana Kiełbasy.