Kangur kadet i junior

Kangur, Alfik, Mistrzostwa w Grach Logicznych, Sejmik, Konkurs PW... Słowem - konkursy ogólnopolskie, ale nie OM.
szysza94
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 54
Rejestracja: 19 wrz 2009, o 12:10
Płeć: Kobieta

Kangur kadet i junior

Post autor: szysza94 »

Potrzebuję skany z kangura. Interesują mnie kategorie kadet i junior. Narazie mam tylko junior z 2008 i 2009r. Ma ktoś może coś z poprzednich lat? (;
Awatar użytkownika
emelcia
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 136
Rejestracja: 15 lis 2009, o 11:15
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 14 razy

Kangur kadet i junior

Post autor: emelcia »



tam powinny być;)
szysza94
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 54
Rejestracja: 19 wrz 2009, o 12:10
Płeć: Kobieta

Kangur kadet i junior

Post autor: szysza94 »

Tylko, że tam są chyba po 3 zadania z każdego testu, a ja potrzebuję całych ;p
(;
Awatar użytkownika
emelcia
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 136
Rejestracja: 15 lis 2009, o 11:15
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 14 razy

Kangur kadet i junior

Post autor: emelcia »

hmm... faktycznie:)
to uderz do matematyków w szkole - na pewno coś mają więcej;)
Awatar użytkownika
timon92
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1657
Rejestracja: 6 paź 2008, o 16:47
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Katowice
Podziękował: 7 razy
Pomógł: 472 razy

Kangur kadet i junior

Post autor: timon92 »

Awatar użytkownika
PeterWeter
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 42
Rejestracja: 7 lis 2009, o 17:02
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Szprotawa
Pomógł: 1 raz

Kangur kadet i junior

Post autor: PeterWeter »

Kangury z lat '91 - 2001 z kategorii Kadet i Junior są w książce "Matematyka z wesołym Kangurem" wyd. Aksjomat.
Ja znalazłem tą książkę w bibliotece szkolnej, możliwe, że jest też w twojej.
szysza94
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 54
Rejestracja: 19 wrz 2009, o 12:10
Płeć: Kobieta

Kangur kadet i junior

Post autor: szysza94 »

dzięki wielkie (;
bolekheniek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 29 sty 2010, o 17:14
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: POLAND

Kangur kadet i junior

Post autor: bolekheniek »

Mógłby ktoś wstawić zadania z juniora z 2010 roku?
Tyna7
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 18 mar 2011, o 15:41
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Wałcz

Kangur kadet i junior

Post autor: Tyna7 »

Też by mi się przydały zadania z kadeta 2010.
Jan Kraszewski
Administrator
Administrator
Posty: 34286
Rejestracja: 20 mar 2006, o 21:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 5203 razy

Kangur kadet i junior

Post autor: Jan Kraszewski »

A

Kod: Zaznacz cały

http://www.kangur.lubin.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=57&Itemid=47
patrzyłaś?

JK
Tyna7
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 18 mar 2011, o 15:41
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Wałcz

Kangur kadet i junior

Post autor: Tyna7 »

Wielki dzięki. Tej strony nie widziałam.
sulumar
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 18 mar 2011, o 20:17
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: NS

Kangur kadet i junior

Post autor: sulumar »

Pełne opracowanie Kangura znajduje się na stronie w dziale Egzaminy konkursy.
ODPOWIEDZ