zad. 1
wypisz wszytskie podzbiory zbioru;
a- A= {a, b}
b- B= {1, 2,3}
c- C= {a, {b, c}, d}
???
prosze o pomoc!!
wypisz podzbiory zbioru.... ;/
- miki999
- Użytkownik
- Posty: 8691
- Rejestracja: 28 lis 2007, o 18:10
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Gdańsk
- Podziękował: 36 razy
- Pomógł: 1001 razy
wypisz podzbiory zbioru.... ;/
https://matematyka.pl/post459118.htm?hil ... ru#p459118
https://matematyka.pl/post529070.htm?hil ... ru#p529070
Poza tym radzę się zapoznać z pojęciem podzbioru.
Pozdrawiam.
https://matematyka.pl/post529070.htm?hil ... ru#p529070
Poza tym radzę się zapoznać z pojęciem podzbioru.
Pozdrawiam.