Uszkodzony kod doładowujący

Matematyczne łamigłowki i zagadki...
Sylwia1D
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 17 lut 2017, o 14:52
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Szczecin

Uszkodzony kod doładowujący

Post autor: Sylwia1D »

Witam!

Kupiłam kartę z kodem doładowującym tel i uszkodziłam kod, przez co stał się nieczytelny. Niestety nie zamieszczę zdjęcia karty bo ją do reszty zeskrobałam ;P

Proszę przedstawić przypuszczalne warianty które spróbuje wklepać i może załapie! Ratunku!

Oto pewnie liczby:

3347 ... (3,2,7) ... (3,2,7) ... (zamazane) ... (5,3,7,2) 41175

Liczby w nawiasie są przypuszczalne bo widać ich górną część "daszek".

Awatar użytkownika
mortan517
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3359
Rejestracja: 6 lis 2011, o 15:38
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Krk
Podziękował: 112 razy
Pomógł: 662 razy

Uszkodzony kod doładowujący

Post autor: mortan517 »

Rozumiem, że nie jesteś w stanie rozszyfrować czterech liczb po środku? Jeśli tak, to masz \(\displaystyle{ 3\cdot 3 \cdot 10 \cdot 4}\) możliwości, co daje \(\displaystyle{ 360}\), więc życzę powodzenia
ODPOWIEDZ