Zoptymalizować szereg

Własności ciągów i zbieżność, obliczanie granic. Twierdzenia o zbieżności.
MarcusLycaon
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 1 paź 2007, o 10:15
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wloclawek

Zoptymalizować szereg

Post autor: MarcusLycaon »

Zoptymalizować szereg:

\(\displaystyle{ \sum_{j=1}^{m}c_{j}y_{j}+ \lambda \sum_{i=1}^{n} \sum_{j=1}^{m} u_{i} \frac{P_{tar}}{g_{ij}} x_{ij}}\);

Pomiędzy tagi 'tex' i '/tex' umieszczaj całe wyrażenie!
luka52
Ostatnio zmieniony 1 paź 2007, o 12:05 przez MarcusLycaon, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ