rozlozyc funkcje na dwie
rozlozyc funkcje na dwie
mam funkcje \(\displaystyle{ h = \frac{3+\left| x\right| }{3-\left| x\right| }}\) i nie wiem jak ją można rozlozyc tak zeby powstaly dwie
-
- Użytkownik
- Posty: 54
- Rejestracja: 4 wrz 2011, o 17:55
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: ALL WORLD
- Podziękował: 2 razy
- Pomógł: 2 razy
rozlozyc funkcje na dwie
np. \(\displaystyle{ \sqrt{x ^{2} }}\)
i \(\displaystyle{ \frac{3+x}{3-x}}\)
i \(\displaystyle{ \frac{3+x}{3-x}}\)
Ostatnio zmieniony 23 lis 2011, o 20:59 przez Jan Kraszewski, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Poprawa wiadomości: \frac.
Powód: Poprawa wiadomości: \frac.