naszkicuj wykres i omow wlasnosci

Zagadnienia dot. funkcji logarytmicznych i wykładniczych. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
arturek86
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 9
Rejestracja: 25 paź 2007, o 19:34
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: łódź
Podziękował: 1 raz

naszkicuj wykres i omow wlasnosci

Post autor: arturek86 »

Naszkicuj wykres i omow ich wlasnosci:
a)y=ln(-x)
b)y=(e do potęgi x) -1
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

naszkicuj wykres i omow wlasnosci

Post autor: Lady Tilly »

AU
AU
459200f1921cfde5.jpg (7 KiB) Przejrzano 56 razy

2)
\(\displaystyle{ y=e^{x}-1}\)
AU
AU
4db738fd27615c39.jpg (7.42 KiB) Przejrzano 56 razy
ODPOWIEDZ