Liczba jest rowna

Zagadnienia dot. funkcji logarytmicznych i wykładniczych. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
karolcia_16
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 14
Rejestracja: 2 mar 2010, o 20:39
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Katowice

Liczba jest rowna

Post autor: karolcia_16 »

\(\displaystyle{ 3 \frac{8}{3} \cdot \sqrt[3]9{2}}\)
Ostatnio zmieniony 20 mar 2010, o 20:34 przez Althorion, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Niepoprawnie napisany kod LaTeX-a. Proszę zapoznaj się z http://matematyka.pl/178502.htm .
Pancernik
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 634
Rejestracja: 3 mar 2009, o 14:03
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Ruda Śląska
Podziękował: 5 razy
Pomógł: 143 razy

Liczba jest rowna

Post autor: Pancernik »

W czym jest problem?
ODPOWIEDZ