Witam proszę o rozwianie niejasności lub wytłumaczenie jak się to oblicza w wykładzie mam że
\(\displaystyle{ x^{2} _{0,025,15} =6,262}\) oraz \(\displaystyle{ x^{2} _{0,975,15} =27,488}\) ja muszę policzyć \(\displaystyle{ x^{2} _{0,005,19} = ?}\) i \(\displaystyle{ x^{2} _{0,995,19} = ?}\)
Bardzo proszę o pomoc w wyjaśnieniu bo tablica z wiki różni się od tej z tej strony images/abrasax/rozklad_tStudenta.gif
Kwantyl rozkładu
-
- Użytkownik
- Posty: 21
- Rejestracja: 24 paź 2010, o 12:15
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: bdg
- Podziękował: 4 razy