Podczas oceny jakości zajęć na pewnym...

Procesy stochastyczne. Sposoby racjonalizowania wielkich ilości informacji. Matematyka w naukach społecznych.
mwos29
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 13 gru 2010, o 13:39
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: mazowieckie

Podczas oceny jakości zajęć na pewnym...

Post autor: mwos29 »

Podczas oceny jakości zajęć na pewnym kierunku studiów oceny punktowe zajęć II roku uzyskały następujące wyniki: \(\displaystyle{ x=M _{e} =M _{} o=100}\). Jaki odsetek studentów przypisał zajęciom od \(\displaystyle{ 70}\) do \(\displaystyle{ 90}\) punktów jeżeli wiadomo, że największy odsetek studentów \(\displaystyle{ (40 \%)}\) dało punktację od \(\displaystyle{ 90}\) do \(\displaystyle{ 110}\), a ocenę od \(\displaystyle{ 110}\) do \(\displaystyle{ 130}\) punktów dało \(\displaystyle{ 20 \%}\) studentów?

Proszę o pomoc...Każda wskazówka się liczy...

Czyli nikt mi nie pomoże?
ODPOWIEDZ