Procesy stochastyczne. Sposoby racjonalizowania wielkich ilości informacji. Matematyka w naukach społecznych.
-
szakiq
- Użytkownik
- Posty: 70
- Rejestracja: 17 paź 2009, o 15:50
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: LESZNO
- Podziękował: 4 razy
Post
autor: szakiq »
mam takie zadanie ktore potrzebuje umiec na jutrzejsze klo a za nic nie mgoe sobie z nim poradzic proszeo pomoc:
Czy proba N- 49 elementowa o Sredniej = 21,23 moze pochodzic z populacji o u = 21,32 i odchyleniu 0.21. Poziom istonosci = 0,05 H1: u<21,32