zarowki
- d(-_-)b
- Użytkownik
- Posty: 210
- Rejestracja: 26 lis 2006, o 12:24
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Płock
- Pomógł: 98 razy
zarowki
\(\displaystyle{ \overline{\overline\Omega}={1000\choose 5}=8250291250200}\)
\(\displaystyle{ \overline{\overline{A}}={20\choose 5}=15504}\)
\(\displaystyle{ P(A)=\frac{15504}{8250291250200}=\frac{646}{343762135425}}\)
to jest o samo
\(\displaystyle{ \overline{\overline{A}}={20\choose 5}=15504}\)
\(\displaystyle{ P(A)=\frac{15504}{8250291250200}=\frac{646}{343762135425}}\)
to jest o samo
Ostatnio zmieniony 20 gru 2006, o 00:25 przez d(-_-)b, łącznie zmieniany 1 raz.