Elementy zbioru(liczby przystajace mod kongurencje itp...)

Permutacje. Kombinacje. Wariacje. Rozmieszczanie kul w urnach. Silnie i symbole Newtona. Przeliczanie zbiorów. Funkcje tworzące. Teoria grafów.
matkus1
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11
Rejestracja: 11 lut 2008, o 22:06
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: radno
Podziękował: 1 raz

Elementy zbioru(liczby przystajace mod kongurencje itp...)

Post autor: matkus1 »

Wypisz elemnty zbioru.
Prosba o sprawdzenie.

wg.mnie A={6,-6,8,-8}
co do B jeszcze nie wiem

\(\displaystyle{ A= \{ x \epsilon Z:25}\)
snm
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 468
Rejestracja: 10 mar 2007, o 12:01
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: inąd
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 54 razy

Elementy zbioru(liczby przystajace mod kongurencje itp...)

Post autor: snm »

Dobrze jest
matkus1
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11
Rejestracja: 11 lut 2008, o 22:06
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: radno
Podziękował: 1 raz

Elementy zbioru(liczby przystajace mod kongurencje itp...)

Post autor: matkus1 »

jeszcze jedno pytanie dotyczace punktu B



w obrazek trzeba kliknac bo nie wyswietla go w oryginalnym rozmiarze

wg. mnie B={2}
ODPOWIEDZ