grafy
- kerajs
- Użytkownik
- Posty: 8581
- Rejestracja: 17 maja 2013, o 10:23
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 307 razy
- Pomógł: 3349 razy
Re: grafy
\(\displaystyle{ n_1, n_2 \in \NN_+}\)
Cykl Eulera: \(\displaystyle{ n_1, n_2}\) są parzyste.
Ścieżka Eulera: \(\displaystyle{ K_{1,1}, K_{2,1}, K_{3,2}}\)
Cykl Hamiltona: \(\displaystyle{ n_1= n_2}\) .
Ścieżka Hamiltona: \(\displaystyle{ \left| n_1-n_2\right|=1 }\)
Cykl Eulera: \(\displaystyle{ n_1, n_2}\) są parzyste.
Ścieżka Eulera: \(\displaystyle{ K_{1,1}, K_{2,1}, K_{3,2}}\)
Cykl Hamiltona: \(\displaystyle{ n_1= n_2}\) .
Ścieżka Hamiltona: \(\displaystyle{ \left| n_1-n_2\right|=1 }\)