Algorytm RSA

Permutacje. Kombinacje. Wariacje. Rozmieszczanie kul w urnach. Silnie i symbole Newtona. Przeliczanie zbiorów. Funkcje tworzące. Teoria grafów.
pajaa1
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 7 cze 2017, o 00:33
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław

Algorytm RSA

Post autor: pajaa1 »

Niech \(\displaystyle{ p = 5, q = 11, d = 7}\). Oblicz \(\displaystyle{ e}\) i zaszyfruj za pomoca algorytmu RSA wiadomosc HOME.
Ostatnio zmieniony 8 cze 2017, o 20:03 przez Jan Kraszewski, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Używaj LaTeXa do wszystkich wyrażeń matematycznych.
ODPOWIEDZ