liczby 7-cyfrowe
-
- Użytkownik
- Posty: 158
- Rejestracja: 12 lis 2009, o 19:44
- Płeć: Kobieta
- Podziękował: 58 razy
- Pomógł: 4 razy
liczby 7-cyfrowe
Z innymi cyframi...
Licząc z jedynką mam:
\(\displaystyle{ 9 \cdot 10 \cdot 10 \cdot 10 \cdot 10 \cdot 10 \cdot 10}\)
A bez jedynki:
\(\displaystyle{ 8 \cdot 9 \cdot 9 \cdot 9 \cdot 9 \cdot 9 \cdot 9}\)
Tak?
Licząc z jedynką mam:
\(\displaystyle{ 9 \cdot 10 \cdot 10 \cdot 10 \cdot 10 \cdot 10 \cdot 10}\)
A bez jedynki:
\(\displaystyle{ 8 \cdot 9 \cdot 9 \cdot 9 \cdot 9 \cdot 9 \cdot 9}\)
Tak?
Ostatnio zmieniony 10 sie 2011, o 19:23 przez Lbubsazob, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa wiadomości. Znak mnożenia to \cdot.
Powód: Poprawa wiadomości. Znak mnożenia to \cdot.