Suma i różnica wektorów.

Obiekty i przekształcenia geometryczne, opisane za pomocą układu (nie zawsze prostokątnego) współrzędnych.
gambiter
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 14 kwie 2008, o 17:54
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: stad
Podziękował: 2 razy

Suma i różnica wektorów.

Post autor: gambiter »

Dane są wektory o jednakowych długościach a i b = 4 jednostki. Znajdź różnicę tych wektorów dla kąta pomiędzy nimi, α = 0 stopni, α = 45 stopni, α = 90 stopni, α = 180 stopni. Jak mam to przedstawic graficznie?

Z gory dziekuje.
ODPOWIEDZ