Jak względem siebie leżą płaszczyzny \(\displaystyle{ \pi_{i}= a_{i} + < w_{i} , u_{i} >}\), gdzie
1) \(\displaystyle{ a_{1} = (0,0,0,0) ; u_{1} =(2,0,0,1) ; w_{1} = (0,0,-1,1)}\)
\(\displaystyle{ a_{2} = (3,0,0,0) ; u_{2} =(2,0,1,0) ; w_{2} = (-2,0,-2,1)}\)
2)\(\displaystyle{ a_{1} = (0,1,0,1) ; u_{1} =(-1,3,2,1) ; w_{1} = (0,1,-1,-2)}\)
\(\displaystyle{ a_{2} = (1,1,-1,0) ; u_{2} =(-1,0,1,1) ; w_{2} = (2,1,-1,0)}\)
Jak względem siebie leżą płaszczyzny??
-
- Użytkownik
- Posty: 19
- Rejestracja: 16 gru 2006, o 16:48
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: białystok
- Podziękował: 1 raz