kwadrat w ukladzie wspolrzednych
-
- Użytkownik
- Posty: 49
- Rejestracja: 14 gru 2006, o 15:35
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: wawa
- Podziękował: 8 razy
kwadrat w ukladzie wspolrzednych
Kwadrat o boku a przesunieto o wektor rownolegly do przekatnej ktorego dlugosc jest rowna dlugosci boku tego kwadratu. oblicz pole czesci wspolnej kwadratu i jego obrazu po przesunieciu
- Dargi
- Użytkownik
- Posty: 1228
- Rejestracja: 17 lis 2005, o 18:55
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Pomorze
- Podziękował: 54 razy
- Pomógł: 253 razy
kwadrat w ukladzie wspolrzednych
Podpowiem że będzie to kwadrat o boku.
\(\displaystyle{ x=1-\frac{1}{\sqrt{2}}}\)
\(\displaystyle{ x=1-\frac{1}{\sqrt{2}}}\)
Ostatnio zmieniony 26 gru 2007, o 21:57 przez Dargi, łącznie zmieniany 1 raz.