przekatne rownolegloboku

Obiekty i przekształcenia geometryczne, opisane za pomocą układu (nie zawsze prostokątnego) współrzędnych.
macieklysy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 48
Rejestracja: 18 paź 2007, o 15:56
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Krakow
Podziękował: 7 razy

przekatne rownolegloboku

Post autor: macieklysy »

Obliczyc dlugosc przekatnch rownolegloboku ABCD zbudowanego na wektorach AB=[3,-2,1] i AC=[0,3,-1]
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

przekatne rownolegloboku

Post autor: Lady Tilly »

Wystarczy troszkę poszperać i tu masz podobne zadanie https://www.matematyka.pl/viewtopic.php?t=42276
ODPOWIEDZ