Zaznacz na płaszczyźnie zbiory:
\(\displaystyle{ R=\{(x,y)\in\mathbb{R}^2: y=x-2\wedge -1<x<5\},\ S=\{(x,y)\in\mathbb{R}^2: y=-3x+1\wedge -1<x<1\}}\).
zbiory na płaszczyżnie
-
- Użytkownik
- Posty: 10
- Rejestracja: 2 sty 2009, o 14:50
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Wrocław
- Podziękował: 8 razy
zbiory na płaszczyżnie
Ostatnio zmieniony 27 lut 2009, o 12:53 przez lukasz1804, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nieczytalny zapis - brak LaTeX-a. Proszę zapoznać się z instrukcją: http://matematyka.pl/latex.htm .
Powód: Nieczytalny zapis - brak LaTeX-a. Proszę zapoznać się z instrukcją: http://matematyka.pl/latex.htm .